Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sreca da su sterilisani jer inace osim sto nas izgrizu mogli bi nas i je8at...
@HellHound vidi se da si bio zrtva napada prije sterilizacije :D
HellHound jel ti to krivo sto tvoj komentar nije u top? Covjek se nasalio :D
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Nek ih ovi iz Av-Mjau odvedu svojim kucama
Hrani djecu ne pascad.
volim bošnjake i srbe jer : dali su nama hrvatima 33 % države a ima nas oko 10-11 % . na račun majorizacije izvučemo sve naše interese , ne plaćamo poreze u našim većinski hrvatskim područjima . bavimo se svačim a gleda nam se kroz prste . kako da ne volim bošnjake i srbe ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Veliki sam ljubitelj zivotinja, pasa pogotovo, ali priznajem da je ovo prevrsilo svaku mjeru. Ipak mislim da se ubijanjem odredjenog broja lutalica problem samo privremeno rjesava, nazalost. Pravi problem su neodgovorni vlasnici pasa sa sela i iz prigradskih naselja, koji cim zenka psa dobije mlade, tu istu stenad pokupe i negdje u gradu ostave. Tako se barem desava u Zenici, svako malo neke novi kucici osvanu u parku! Treba uvesti rigorozne kazne za neodgovorne vlasnike! Ako zelis da imas psa, onda vodi racuna o tom psu! Svako ima pravo da bez straha hoda gradom!
Mene je jednom napala napuštena pudlica.
kad se kaze pas misli se na urednog prijavljenog sa povocem i sa gazdom. Ovo na ulici nisu psi ovo su 7,8,9 bog zna koja generacija lutalica koji se pretvaraju u haman poluvukove. Agresivni jesu, ne vole ljude i nisu nimalo bezopasni. Aktivisti kojekakvi mogu pricati sta god hoce ovaj se ogroman problem mora rijesiti
SVE POBITI!!!!!!
A Z I L
Umijesto da nahranimo te gladne okice, mi bi ih eutanizirali, fuj kakvi smo ljudi postali
hocemo zaklati kravu ili tele, da nahranimo gladne okice?
Sao goi av-av goi
Dok Ameri ne bace na nas atomsku nema rijesenja
HEBEM MATER SVIMA KOJI PODRZAVAJU KEROVU... USTVARI, SVE VAM HEBEM !!!
KAKAV JE TO PSHILOŠKI POREMECAJ, CUKE HODAJU U COPORIMA I NAPADAJU LJUDE NI KRIVE NI DUZNE, A OVI IZ AV MAU IH JOS BRANE, HEBEM MAJKU I DJECU POREMEĆENU !!!!!!!
Mene kad ujede ja fino uzmem sataru izrezem ga na komade i odnesem onoj gej populaciji u av mau kurrac palac i ostavi ga a kad mi nesta kazu fino izvadim kitu i kitujem ih po celu sve do jednog....Ne mrzim zivotinje I IMAM ZIVOTINJE U KUCI ali mrzim agresivne dzukele i ZNAM BITI PUNO AGRESIVNIJI od njih kad me neko dira
sve pobit i caoo nema dr ili ih u predsjednistvo pa nek s njima laju zajedno
samo u nas je veci doplatak na sćene nego na dijete. 150KM sćene, djeci doplatak u sbk 0 KM, borci 0 KM. e moj Boze! smiluj nam se i oprosti nam.
Vidi ti cuka, ogladnile pred izbore.
imam ja rjesenje, ali treba puno municije.. valjda me sad nece osudjivati ovi smradovi iz av mjau
I vrjeme je da se ova SDP i SBB kerad sa ulica ukloni..............