Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbin radi, Bosnu gradi !!! Aferim
@hercegda ja, eto, tebi će biti besplatno.. hem je oteo od tvoje djece da plati i izgradnju i ono što se zavrne, hem će ti naplaćivati put. a čim sastave do granice, ja ću ovuda ići prema zg..
@hercegda "gradimo Republiku Srpsku" koja je u granicama drževe Bosne i Hercegovine!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bitno je da se gradi. Autoput će ostati, a Dodici, Bakiri i Čovići kao i svi ovi glavni komentatori-pačenici će proći.
Svaka čast komšije, evo i mi se nadamo otvaranju poslova na dionicama koridora 5C kroz Hercegovinu.
Napraviše put a radnicima još nisu isplaćeni ni svi minimalci...Svaka čast.
Fino nek se grade putevi-sve je to naše!
naše su samo pare iz džepa.
izađe kilometar blizu 5 miliona. znači metar puta blizu 10.000 KM
TEOLOŠKE (RELIGIJSKE) OBMANE KOJE INTELEKTUALCI TARIGUZIJE (SRBIJE) LUKAVO KORISTE ZA MULJANJE: U hrišćanstvu svaki dan ili datum u godini ima neki vjerski značaj koji se može potencirati u propagandi. I baš kao što su 1914-e godine proglasili vidovdan tobožnjom svetinjom koja je kobajagi uvrijedila srbe (pokušaj opravdanja atentata iz 1914-e), tako sada 2016-e godine pokušavaju proglasiti 9. januar.
Na Vidovdan 1956.g. rođen Bakir Izetbegović
@PrgaviKrajisnik i Bosanski Muslimani mogu slaviti vidovdan, taj dan na Kosovu pobiše Srbe (i Hrvate), i da nebi tako sad ih nebi bilo u Bosni, a 1956 im se rodi Veliki Vođa Bake. Pored toga, etentat na Ferdinanda koji je pokrenuo 1.sv.rat oslobodi Bosnu od AU okupacije, Bosna postade država u Jugoslaviji, na kraju i nezavisna. Predlažem Vidovdan za nacionalni praznik BiH, i to Bošnjaci imaju najviše razloga da ga slave.
Kaže đikan sinoć na N1 " Ako vi možete imati tunel 1.Mart i ulicu Zelenih Beretki zašto mi ne bismo imali 9.januar i on to ne shvata kao provokaciju".
dobro i kaže.
a šta su prvi mart i zelene beretke? legalni referendum i udruženje ljubitelja književnosti?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pa nije autoput lokalna tema i referendum o Danu Srpske ! Ali bolesan narod, glasa o bolesnim temama, za bolesne ljude i bolest na smrt se pogoršava. Iz izbora u izbore. AKO ĆETE VAKO UKINITE LOKALNE IZBORE JER NIČEMU NE SLUŽE; U stavri da li baš ? To je jedina pravna stečevina EU koju Dodik nije popljuvao. NE bez razloga. NA prošlim lokalnim izborima slogan partije mu ej bio SRPSKA kuća, a ne MOJA KUĆA ! I upregno i javni servis RTRS NA TU TEMU !
Naziv nije prikladan za Bošnjake. Morat ce koristiti zaobilaznicu!
Svaka cast. Ipak je to BiH a ne srbija
Koliko ono ispade kilometar. Posto je za prvu dionicu oko banjaluke ispao cca 200 miliona. Bas me interesuje koliko je ova dodikova predizborna kostala.
podijeli 160 miliona evra sa 36.6 i eto ti odgovora.
Gdje nadje 160 miliona eura. Nigdje se ova spodoba od ministra nije pohvalila tom cifrom. No i da jest tako na ravnom dijelu 1 km vam kosta 10 miliona, to je veliki napredak za dodu i njegovog izvodjaca. Nego sta rece stankovic ciji su ono euri kad ga je granicna policija uhvatila da prenosi par desetina hiljada eura preko granice. Ostadose pare hrvatskoj, boli njega briga ima on dovoljno ovdje da nakrade. Tj on to misli
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pohvalno je da se prave ceste..............ali sto je previse previse je...............stvarno vole izazivati..........
hahahahahhahahhahahahahhahahahhaha cuj 9. januar hahahahaha
@drinsky1 sta kazu na ovo turska i rusija
@drinsky1 ja mrzim bookira vise nego radovana ustvari tu su negdje
Samo da provocira, nacin i sredstvo nisu bitni...
jbg, isto ko i tunel 1. mart na autoputu Sarajevo-Zenica. Daj samo da se onom drugom gurne prst u oko...
pa koliko puta ce ovo otvarati ha ha .....haman dok je na vlasti ha ha ha