Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biće kokardi na sve strane...............parada pijanstva, seljakluka i kiča............za atomske se ubila
Ajd zavezi vise..
hohohohoho.....prošlo je vrijeme kad su izdrkani kuroslavci naređivali Bošnjacima šta i kako mogu da rade........nema više kuroslavni.,.............imate svoj "korpus"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dao Dodo kesha za slavlje samo tako hljeba i igara i narod gladan napacen sretan suti a on klepa li klepa boli ga *** a ko zna mozda i on navrne na narodno veselje
bice lijep skup,samo jos koja bombica da se postavi :) bilo bi pravo slavlje :)
Stepa Stepanovic @ dzahkad razmisljam koja je budala mogla ti mamu hebati i tebe napraviti :) mora da je neki Turcin bio hoce oni svaku da hebu :)
@hebem rs Postavi i ubit ces i pokojeg muslimana nazalost..
Zasto pisete u "Banjoj Luci",idioti nepismeni?!?!?!?!??!!?!?!?
Hor "Ratni zlocinci" spremio splet nacionalistickih pjesama i igara dok ce solisti iz Laktasa izvoditi najvece hitove kao sto su" RS ce biti samostalna" i "Svi ma mrze a ja pare mlatim"
tako je balijo!
Stepo sto se ljutis , zelis reci da nece biti nacionalistickih pjesama , skandiranja kojim ce vrijedjati cijeli svijet osim srba i da Dodik nije lopov .Hajde dobro ne ljuti se ako ti stvarno mislis da je tako,onda nista.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kako lijep grad unisti nacionalizam i nacionalisticka ponasanja naroda, mozemo biti kultura ali necemo bicemo divljaci a gledaj ljepote od grada ali steta nacionalizam vlada svugdje, da ne mozes bezbjedno nigdje otici ako nisi podoban!
Ko kaze?
Banja Luka je BIH.
Bravo dijasporka. Vidi se da nisi hvatala zjala na casu geografije. Sad nam nabroj dvije pritoke Dunava i dobices diplomu.
@mko Koliko ima vas debila na ovom kliksu? Ja taman pomislim da sam upoznao sve, a iskoci novi. Nijedan me jos kreten nije zaobisao. Ne mogu reci da mi je drago sto sam te upoznao, ali eto, primio sam k znanju da postojis. Jos jedan u dugom nizu dosadnih glupaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nosim te u srcu, cuvam te u ruci, pjevam samo tebi, mojoj Banjaluci.