Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slika one rulje koja je cekala da udje u onaj smrdljivi shoping centar , na dan otvaranja, govori utvari kako smo pogani ljudi...I NEKA NAM JE LOSE, NEKA NAM BUDE JOS GORE..Taman kako smo zasluzili!!!
Nije loša situacija. Al' samo iz razloga što ' babo ' radije laže da ima da mu komšija ne bi pomislio da ' babo ' nema. Nije to ' babin ' nivo da on ide da protestvuje niti je njegov nivo da pokuša živjeti izvan laži.
ja bi otisla da znam gdje je to predsjednistvo
Molim sve građane koji su odustali od izlazaka na proteste - da se ipak pojave na izborima Oktobra - pa makar poderali i ili poništili listić. Samo tako će se smijeniti ovi lopovi sa vlasti.
ma mijenjali bi balije da to za njih odradi neko drugi A ima li ISTA da je taj turski suzanj i roblje jos uvjek i nakon 100 godina protjerivanja turaka IKADA ISTA sami uradili ili se izborili,.......NEMA Evo vidi 'demonstranata',...gradjanski malogradjani-mediokriteti i cirkuzanti
Mala dnevnica slabo placaju , normalno da ce biti sve manje :)
Jesu li pušteni oni što nisu znali da je arhiv u zgradi i samo dva zapaljena papira što ubaciše u ZGRADU PREDSJEDNIŠTVA BIH
prdonciceva gamad i dalje uzvikuje ....hocemo Selmu (Bejrami)... i njene pjesme slusaju kako im nebi bilo dosadno dok odradjuju dnevnicu koju im daje prdoncic
Nema revolucije "natenane"... Istorija kaže da se PROMJENE na ovim prostorima dešavaju jedino uz upotrebu sile. Nažalost, al' tako je.
.... haman nema fajde.... ovi gore zauzeli pozicije, ko u tvrdzavama sjede, nemozes ih ni topom istjerati....
pozovite borce RS-a da vam se pridruze da vas ima vise hahahaha
Treba za 1.maj sve prevrnuti! Oni samo poznaju svoj jezik,jezik bezobrazluka i sile. Al na spisku da budu ove hacijende postratne elite. Al raja će po starom kao da gledam,roštilj,piva i ostale karafeke.Treba i to,i to je ok,al kad srušimo ove kretene.Treba se spremati za nove,završne proteste.
piši propalo
ko god kaze da mu je lose uhvatiti na trg dovesti politi benzinom i zapaliti!!
Dopustili smo da politicari jos jednom izadju kao pobjednici... Nevjerovatno
sta reci nego hahahahahahahahahahahahahahaha