Pune ruke posla za ljekare
0
Svatovi se potrovali na svadbi u Kalesiji
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@meho tesanjj seljak si
@Stanoje Ne kaže se ...u njiha...Dobro, aj sad vidi gdje ti je konj otišao možda samo s njim i razgovaraš i dovuci balvane iz šume...jbt onaj ko ti prikljući net.
Ostalo je nepoznato da li je u pitanju burek ili... kad bolje razmislim nema ili. U njiha je burek, sirnica, krompirusa.
za o - stoju kad si takav čistunac jel se i kupaš papirom,pričate o higijeni a smrdite na kilometre ali izgleda da je radojka rodila krme jer se je bala sa krmkom. hrana je bila zaražena,vrućina je majoneza,meso možda je bilo zaraženo a nije problem higijenski.kad naučiš prati guzicu onda možeš nešto reći.
dobro nismo baš svi zdravi od radojka, ima nas i retardiranih pa čitav život ne znamo jesmo li pošli ili došli ali uglavnom ima i zdravih.
za tvoju sam siguran da je napravila neki belaj! a baka radojka je cista zena...iza nje su ostali visoki,krupni,zdravi ljudi..a ne mongloidni,byljavi,lojavi azijati kojima je diareja redovni gost u kuci!
MOJA BABA RADOJKA JE UVEK BILA PRAVI ČISTUNAC.
HOCE TO KAD NANA FATA ZAMESI PITU A PRE TOGA SE ISTOVARILA U CENIF,A ISPOD NOKTIJU JOS OSTALE FEKALIJE... NAVIKLI ALI IZGLEDA DA JE NANA PRETERALA OVAJ PUT SA NOKTIMA:)))
Peksini ostaju peksini.
MI SLUGE SMO NEBESKI NAROD STOGA NE SMRDIMO. UVIJEK MIRIŠEMO NA BOROVINU I ČEMPRES.
ostoja je bas ime iz avganistana....da se sresti! ja mislim da vi o sebi imate neku zescu lepu sliku....a inace mali te,prljavi,evo i dokaza...bolesni! azijati...azijatska vera i sta ces! azijatski obicaji:)
Idu u WC , iske.njaju se, obrisu gu.zicu rukom i onda go.vnjavom rukom jedu krmetinu. Tipični bosanski musliman ili ti ba.li.ja
MI SLUGE SERVI PORIJEKLOM IZ AFGANISTANA SMO PRAVI ČISTUNCI. NE SMRDIMO NIMALO IAKO SMO ČITAV ŽIVOT SA OVCAMA.
Punica iznjela japrak i podavila sve.
RITUALNA HIGIJENA.AZIJATSKO SPREMANJE HRANE...PRIMITIVIZAM! AZIJATI!
Ne dipr. sokolac-x