Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma zna se kako je kod nas nek ima šećera i brašna i sve se može. Hoćeš sok pomiješaš vode i šećera i eto ti sok, hoćeš kolač pomješaš vode šećera i brašna i eto ti kolač, hoces hjljeb pomjesas brasna i vode i eto ti hljeb. Najbitinije da mi imamo sta da zaplimo.
ali svako ima za cigara
Rezultat vldavine nasih ''politicara''.
kako to kad ko nas samo narkomani i placenici protestvuju...svima ostalim je dobro...ma nas narod je stoka i ne zasluzuje bolje...a cak i stoka rice kada kada je gladna...
tako su ih prozvali ovi uhljebljeni koji se boje protesta naroda protiv njih.
jedino rjesenje je da bosnu geografski evropa svrsta u sjevernu afriku, cime bi donekle se ublazila crna statistika jugoistoka evrope
BiH najsiromasnija zemlja u jEvropi.To je zato,i samo zato. sto je nefunkcionalna.Napolje RS i Herceg-Bosna i eto funkcionalne drzave
A vi pricate o kupovini stanova... Mi crkavamo u bijedi a dijasporci se vracaju pozeljeli se aman svoje BiH i kupuju stanove zajedno sa turcima i sandzaklijama koji aman ne mogu bez svoje brace i sestara, to ti je Bosna sada.
@NormalMan Ti vidis problem u dijaspori i drugima koji stanove kupuju. Ne vidis problem u politicarima koji ih kradu. Ne kradu samo stanove nego i tvoju buducnost!!!!!!!!!!! Kakav si ti zatucani i ljubomorni slijepac?
Dragi Boskos kao sto vidis moj komentar se odnosi na njihov prethodni clanak o "velikoj potraznji i kupovini stanova" gdje sam se takodjer zapitao zar samo ja jedva spajam kraj sa krajem... a onda je stavljena ova vijest. A ocito je zbog cega smo u bijedi i zbog cega nemamo ni feninga, tako da ne moras se praviti pametan i operi jezik mnogo ti je prljav. Ja tebi necu reci da su zatucan, lijep pozdrav:)
bice i svako drugo domcinstvo gladno i na rubu siromastva al zato idu glave politicara
svako sesto siromasno, a svako drugo na ivici siromastva.......
ma kakvi,ja to siromastvo ne vidim kad u po bijela radnog dana vidim sve baste pune.od mostara,sarajeva,tuzle,banja luke.sve puno,ceste prepune.pa kurko smo mi siromasni.odakle onda ljudima lova za gorivo ,kafe,cigare i najnovije smartphonove.
P.S. ovaj clanak nema mjesta na naslovnoj, a imaju mjesta razne teme o ratovima, vojskama.............. ccc
PRIKAŽI ODGOVORE (5)