Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadjite mi jednu DJEVOJCICU koja je udata svojom voljom.
I svaki drugi muskarac preko 30!
@ pcarter i ostalim islamofobima Prvo posjeduju jako dobru spoznaju tradicija i historije pa onda dodji iostavljaj komenare ! U Indiji se najvise prakikuje tradicija roditeljskih programa izmedju dvije familije vjeridba pa vjencanje maljoletnih djevojcica poslije njenih 6 godina , BOLJE RECI RODITELJI PRODAJU DJEVOJCICE STARCIMA i imucnim ! A posto su Romi porijeklom iz Indije znaci da samo nastavljaju radiciju svojih pradjedova i brace ! Takodje u hinduskim tradicijama Brahmani PRAKTIKUJU I DANAS CEREMONIJU SILOVANJA DJEVOJCICA ZBOG HIMENA! KO drugo , u Indiji ta meni divljacka tradicija je eksluzivno kod Hindusa a ne Muslimana ! KO trece, francuska bivsa kraljica i njen muz, bili su vjencani kad su imali 14 godina, kasnije su im revolucioneri odjekli glave. Ko cetvrto, najglavnijim politicarima koji upravljaju svjetskom politikom redovno su SERVIRANE DJEVOJCICE I DJECACI POSLIJE PRIJEMA I CEREMONIJA ! U svakom slucaju PODRSKA OVOM ZAKONU !
A od tih nasilno udatih 95% je Muslimanki.
Ja tražim punoljetnu djevojčicu koja bi se udala svojom voljom, i opet neće.
Bez ljutnje , samo kod muslimana i kod Roma se ovo radilo . ..izgleda jos uvijek traje...
ma nije moguce da je svaki treci muz na svjetu mus/liman
ova prkaska najvise ima uporsita u is/lamu i kod africkih plemena .. to bukvalno stoji u izvjestaju ako ga procitate na engleskom
E samo nam u Bosni jos ovo fali....ostalo sve negativno imamo.
fakat si ti meni jarane uzeo nik ! vrati mi nik :)) ps. neslazem se sa ovim sto si napisao
Bolje da su ih udali protiv svoje volje nego da svaka treća krije bračnom drugu kome ga je pušila u autu prije braka i koliko ih je bilo...
Nije da opravdavam te prisilne brakove, praksa koja nemaja uporište ni u jednoj vjeri već je čisto stvar kulture, njihova djeca će bar imati obitelj. Šta ćemo sa trudnim tinejdžericama? Ili sa 65000 mogućih Bosanaca i Hercegovaca koje nesuđene majke na vrijeme abortiraju? Po meni je to mnogo veći problem.