Sastanak lidera i Steinberga
0
''Svaka riječ je bolja od dejtonskih rješenja"
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vakat je za nešto drugo...
Bosnjacki narod vec treba shvatiti da genocid koji je napravljen nad njim kao prvo (embargo,protjerivanja,ubistva djece muskih osoba )sve splanirana akcija zapada i Russije,jedino sto izvrsioci nisu uspjeli za debele pare da to naprave jer ih zaustavila pljacka a ne Amerika kako to oni misle.zato svaki dogovor sa njima je nemoguc jer velike sile nisu uspjele ratom zato sada hoce sa nametanjem pregovora.Dejton je potpisan pod silom i bez rjesenja Bosnjackih lidera.inace kako objasniti postupak Evrosaveza o ukidanju viza onima koji su pocinili genocid..a uslov je bio lov majmuna mladica koji se slobidno seta po ulicama Beograda...itd-itd
@dado ne zelim da branim Harisa ali pogledaj slijedece cinjenice: Federacija mora izdvajati oko 400 miliona samo za ratne invalide civile i druge osobe Konstantne su opstrukcije iz reda Hrvatskih stranki koje na sve nacine pokusavaju pokopat Federaciju. Veliki broj muslimana posebno onih jugoslovenske orijentacije radi za hrvatske i srpske ciljeve. Samo jedan primjer je kada je muslimanski kadar upropastio energopetrol i poklonili ga Hrvatskoj drzavi. To je bila SDA. Haris nema dobrog kadra ali jos uvijek ima prolaznu ocjenu iako ta ocjena nije visoka. I jos nesto , srbija stalno podmece medjusobne sukobe u Bosnjaka.
Republika Srpska je nastala tako sto su Milosevic i Silajdzic zadnji dan u Dejtonu napravili kompromis koji je kasnije Alija Izetbegovic potvrdio potpisom. Silajdzic je u vlasti zadnjih 14 godina nakon rata(ukupno 19 godina) tako da veliki dio krivice za ocuvanje rezultata etnickog ciscenja pripada i njemu.
Hajd više prestanite izvještavati o ovim susretima. Kad se nešto konkretno desi izvijestite, ovako samo izluđujemo jedni druge :)
Oj ceteeeeeee kako vam se svidja najnoviji epitet, zvanje GENOCIDNI u 21 vijeku????? Je*o vas patrijarh-pedofil zlocinacki u usta svinjska, krezava!
Ili bolje receno, Bildt i dalje podrzava genocidase a svi ostali zmire je ne zele da vide sta se desava.
Popisati nepokretnu imovinu u cijeloj bih po nacionalnom kljucu pa se lijepo podijeliti, zavrsiti i denacionalizaciju zemljista pa kud koji...
Ovo je bolest čiji će razo biti mnogo veći od ove nove gripe.I vi muslimani mislite i dalje na ovakav način omalovažavati jedan narod a kao težite ka zajedničkom jeziku.Objasnite mi molim vas na koji način ćete to ostvariri i kad će to biti.Hoćete ukunuti R.S ,SRBI to nedaju ni po koju cijenu i šta dalje ...
BAS ME INTERESUJE, KOGA SULEJMAN TIHIC PREDSTAVLJA? IZDAJICE I PETOKOLONASE? BOSNJAKE SIGURNO NE.
Ma kakvo entitetsko glasanje, BOSNJACI TREBAJU ULTIMATIVNO ZAHTJEVATI PROMIJENU UNUTARNJIH GRANICA, NAKON TOGA NE TREBA BJEZATI OD STVARANJA TRI ENTITETA, ALI SAMO PO FORMULI 31% SRBIMA, 17% HRVATIMA I 52% BOSNJACIMA I OSTALIMA!
Ako nije bilo paketa jel bar bilo kakvih kutija ili kartona?Selam
eh dodiku nema paketa pa Nova godina je na pomolu--dobit ces i ti sigurno jeda veliki k....
More Turci ne gaz\'te oranje !?
e stidi se jado.... Poklati, protjerati i onda nakon toga: mir, mir,mir - niko nije kriv .... E ne moze to tako .... mora se sve naplatiti iz perioda 92-95 ...... samo sada vama nema jNA - i zato najednom postadoste mirotvorci .... ali sve ce doci na svoje ... vas nema vise - iseljavate se a onih koji su za BIH je sve vise i vise - preko 50%.....