Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cekaj da se dodik dosjeti pa kaze u rsu ostaje sat a federacija nek radi sta hoce. imat cemo dvije vremenske zone muahahaha
KAKO JE SA OVIM SAHATOM KRENULO DOLJE GORE SVEJE NAOPACKE KRENULO
Posto BiH poslovno gledano i nije neki faktor, onda bi trebala bar ljudima nesto ugoditi i drzati se kao i Island, a to je da sat se ne vraca tokom depresivnih mjeseci! Razlog i nako vecina sjedi kuci i spada malo duze, tako da tamnije jutro nece imati nekog znacajnijec utjecaja na psihu, ali duzi dan ce ipak rasteretiti ljude.
Putin reko nema vraćanja sata...ako Bake naredi a Fahro se suglasi onda ću vratit
Ne znam sta cu, vjerujte mi! Sat mi je digitalan i nema kazaljke.
Od sutra mrak na oči će vam padati sat ranije.
Sad ce nas "optuziti"da smo nervozni,zbog vracanja sata
...dobar veker. ussr :)
Aha, slavski :-).