Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i jeste strucnjak... u lopovluku i kreiranju socijalnih programa zbrinjavanja blize i dalje svoje familije, pravljenju edukacionih programa za slanje u inostranstvo svoje djece na skolovanje i tako dalje.... Sve to treba na klin i uz motiku.
\"Ceremoniji primopredaje prisustvovat će i predstavnici općina te humanitarne organizacije \"Hilfswerk Austria\" koja je implementirala projekat.\" Zar jos uvjek moraju nam drugi pomagat da zbrinemo izbjeglice. Pa gdje su te silne pare gosp. Silajdzicu iz metropole Sarajavo ? Al nek se neboderi prave i zeleni trotoari (najmoderni) koji nekome nisu potrebni...pravi si strucnjak !