Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tu gamad treba rastjerati............. oni vise ne znaju ni sta hoce...........znaju samo dnevnicu da dobiju...........da neko od tih usijanoh glava dodje do kakve fotelje...............a njih ni 1% gradjana BiH ne podrzava......i nemaju ama bas nikakvo pravo da iznose nekakve zahtjeve u ime gradjana.........oni mogu iznostiti zahtjeve samo u svoje ime..........ime svoje uze familije i onih koji ih placaju da lesinare.
mama ti podrzava plenuim a i tako...aj barem ce ti mama doci da nas zabavi...poslacu ti cokoladu,samo nemoj plakati....
maxsuz , iii jeli to sve.... ?????
Jeli sutra neka predizborna kampanja SBB?? Ko su i ko stoji iza "plenuma" i "plenumasa" vidjelo se na predizbornom skupu prosrpske SBB stranke : ""Na skupu će govoriti između ostalih i profesor Mensud Kečo, predstavnik Plenuma građana...." Samo sto umjesto ovog "predstavnik Plenuma gradjana" ..... treba da pise " ..predstavnik prdoncicevih lesinara i placenika.."" Znaci vlast vise nebi smjela uzimati zaozbiljno zahtjeve nekakvih plenumasa, jer to su stranacki zahtjevi huligansko-teroristicke SBB.
Zaboravio si rec referise Vucicu u Beograd..majmune stranacki
Pa eto ti si reko, majmune jedan ti tako na nsaeg ministra Radoncica lajes, i ne mozes ni jedan komentar a da ne spomenes veze naseg ministra Radoncica i Vucica, sram da te bude, samo lajes na naseg ministra.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
po komentarima vidim da su stranacki internet ratnici dobili instrukcije da na svaki moguci nacin obstruiraju ujedinjenje plenuma na nivou federacije!!fakat ste ofirni...
Izgleda da poslije programske konvencije SDP-a, sutra i Fahrin SBB organizuje svoju programsku konvenciju...
Sad kad dodje Raso-fahro s podne namaza pa oplete
Dolazim samo radi Rase-Fahre tj.Bakirovog kopileta
Haj valjda će ih se napokon 100 sabrat
Poslije Zvijezda mozes biti ti, Plenum gradjana je drugi po redu najretardiraniji reality show.
Eto prave situacije da se pokažu prava lica ovih napumpanih veselica!
ko vas je poznavao ni pakao mu neće teško pasti
Kad idemo na Poljine?
podrzavam....