Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogami, Bilale - ZMBT!!!
https://www.youtube.com/watch?v=wp2ev-BzxXg DJECI ODUZETI LOPTU A DATI IM PUŠKU TO NETKO NORMALAN MOŽE REĆI
Ovo ko kurban treba! Cast onim 'bradama' sto vjeruju za sebe i nikog ne navode ni na kakvo zlo, a vaka pogan il u zatvor il u zemlju!!
nisargadatama, nije ovaj lik posve blentav, možda nekada dobiješ priliku da čuješ neke bisere iz ove bradate glave, možda i mišljenje o njemu promijeniš na bolje, tikvane
Liku sude bez veze i ne mogu ga osuditi. Ako osude ovog bradonju onda trebaju osuditi na istu kaznu i više od 50% komentatora sa društvenih mreža jer se gadovi nimalo ne razlikuju od ovog. Neki su čak gori od njega.
koliko moras biti glup da slusas kako ti ovaj pametuje
Moraš biti totalni imbecilni idiot i slušati njegove zle, pokvarene laži i bajke i odvratne izmišljotine
Moras biti kompletni degenerik! Ja ga ne mogu gledati, kamoli slusati ..
Ima siptarsku lobanju... kao sijalica.
sad čekamo da nam se svojim komentarom javi i hafiza i prosvijetli nas. Saće on(a).
Evo još jedan primjerak vehabije,kažu da ne postoje,postoje itekako,evo snimak: https://www.youtube.com/watch?v=5Mm4rjXn-rI
Ovaj je izvalio da lopta treba biti kockasta i da su okrugle stvari šejtanske. Za taj argument je citirao neki hadis a meni nešto teško povjerovati u isti jer su i Arapi igrali neke igre sa lopticom za vrijeme poslanika Muhammeda.
Vidi fundamentalista što lupaju minuse.
A ja ovog legendeee...
Gigo Bosnić puni sad kalibar 155...😂😂😂