Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dokad vise... da makar ima pravih vjernika pa bi covjek rekao ok treba praviti.
Nova džamija neće nikome ništa loše donijeti. A porediti izgradnju fabrika sa izgradnjom džamija mogu samo neznalice. Džamije se grade iz sadake tj. poklona dobrih ljudi i očekivati da neko umjesto džamije sagradi fabriku nema veze sa logikom .
Vjerske zajednice DOBIJAJU novcanu pomoc od drzave, te su oslobodjene placanja nekih poreza. Prema tome, to nisu samo pare od sadake, nego jednim dijelom budzetske pare i plus dio kojim je drzava ostecena neplacanjem poreza.
Neka je sa srećom!
Dodala bi ja nešto,al neću.
Pa...hajde, slobodno.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)