Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to dok vide sta ce ima amerika reci, jadovi obicni
S.E.R.V.S.K.I. dju.bar pravi komediju od nase drzave. Kako moze drzava priznati gradjansku revoluciju protiv diktatora? To je protiv svega za sta s.e.r.v.s.k.i. narod stoji.
http://www.facebook.com/pages/Bosanci-PROTIV-BiH-priznanja-Revolucionarnog-savjeta-Libije-nove-vlasti/185021384900777
SRBLJE !!! Molim te nemoj sludzivati K\' OBILICA , previse si inteligentan za njega,moze ` krepati na ovoj vrucini !
ova trojica su tri srbina. srbi bi da se se hm a da im ne udje.
Titovi shugoslavci i potroni. Fujjj!
Poltroni !
Englez-\" mi smo jednom pacijentu uspjesmo presadili sve unutrasnje organe i nakon 3 dana je vani i vec radi\"! Amerikanac-\" mi smo 1 pacijentu presadili kompletan kicmeni stub i nakon 2 dana je vani i vec radi\"! Bosanac-\"mi imamo 3 predsjednika bez mozga i pola drzave je vec vani i trazi posao\"!!!!
Pametnije im je da priznaju Kosovo !
eh pa narod u BiH ne priznaje npvu vlast u Libiji! Pukovnik Gaddafi jedini vodja libijskog naroda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nezavisna kraljevina Dolac Malta oštro usuđuje čak i razmatranje ove odluke i najavljuje da će u slučaju stupanja na snagu iste izvršiti okupaciju mjesne zajednice Marijin Dvor poznatije kao Marin Dvor. Tom prilikom ćemo lišiti slobode ove tri karikature koje neki nazivaju predsjednicima. Ne treba napominjati da gore pomenuti na teritoriji nase kraljevine nisu priznati. Treba još dodati da je jučer niz korito Miljacke isplovio naš najveći nosač aviona \"Senor Ivica Osim\" i očekuje se da sutra u večernjim satima bude u teritorijalnim vodama Libije u cilju podrške Pukovniku. Također ovim putem obavještavamo javnost da je Pukovnikov najdraži sin preključer oslobođen upravo od strane naše elitne jedinice \"Foke s\' Malte\", prema čijem su modelu kasnije formirane američke Navy Seals i britanski SAS-ovci.
da mi je docekat da vise ova trojca
je*ala vas vlada u libiji...pozabavite se malo problemima umjetnicke galerije...dok se kultorno nasljedstvo BiH unistava vama je vaznija libija.....dok vi sjedite i uzimate pare i uspit slabite Federaciju BiH, dodik jaca RS jos malo pa ce nas moci i okupirati sa svojom sopstvenom vojskom.....
S.U.P.C.I.
Pritisak zapadnih vlada... a domaća pitanja mogu čekati i po par godina... BTW - ne priznajite ništa... kad mogu čekati Kosovo i Palestina nek čeka i Libija... imajte svoje JA !!!!!
znas ti, a kako neces znati? :D ma juga je 4 sila u evropi ba ih joooj, juga je mogla 9 miliona muskaraca u rat da posalje od 20 miliona populacije :D, ih joj, nijedna drzava nije to mogla, jer ti znas sve, jer je tako u kafani? :D