Komentari (274)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GENERALE...TI SI BA NAS HEROJ
SAD CE TE VI MENI RECI KAPETANE...ALI JA KAZEM GENERALE
P.S KOMADANTE
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ja sam cuo od starijih da je ovaj momak pocinio nesto u selu Kravica..Čak postoje i pjesme koje se mogu naci na youtube i to su snimili "muslimani" .. Mi ako muslimani trebamo da osudimo to ako je zaista pocinjeno i ne trebamo da govorimo za nekoga da je nevin, ako postoje dokazi za to.Nad nama je pocinjen genocid i znamo kako nam je,a zamislite isto one nad kojima je njima pocinjen zlocin..Pravda mora da bude za sve.!!!
Konačno da je uhapšen taj Zločinac i Kriminalac
Konačno da je uhapšen taj kriminalac i poznati mafijaš iz podzemlja kojeg štite vlasti BiH iz rzloga jer je ta država također sklona kriminalu i korupciji.Radio sam kao minspektor u policiji TK u vrijeme dok je Naser Orić bio siva eminencija Podzemlja TK nitko iz policije nije imao namjeru da ga hapsi ili privodi,A radilo se o teškom Trgovcu opojnih droga također Naser Orić je i Pedofil i trgovac Ljudskim Organima i djecom.Bavio se osim toga prostitucijom Pitam se Kakav je to narod koji obožava zločince i kriminalce , odgovor jr isti narod kao i njegovi idoli Mag.Nadan Gilipović Penzionisani inspektor policije Tuzlanskog Kantona
E, sad je pravo vrijeme da krenemo sa poskupljenjima!
Samo neka vlasti u Svici trade svoj posao...
Bicu u prvim redovima obecavam!! Jedan je Naser!!!!
javna zaduzenost BiH 11,5 milijardi KM,ali ko hebe tu vijest,to je nebitno,bitno se prepucavati i raspravljati o proslosti..pravo ogledalo gdje je ova drzava i gdje ce biti jos dugo vremena kako stvari stoje..
Dio tog duga pripada i privatnom ugostitelju sa Modraca.
E ovo su protesti kakve voli naša politička oligarhija, čak se i pridruže. Da im je ovakvih tema svaki dan, niko od njih ne bi bio sretniji.
jebo vas on .
naser oric---bosanski konan...
BOrić cenio Vukove sa Drine i Pantere, a Legiju nazvao “jajarom”. Orić u nastavku knjige iznosi stavove o pojedinim ljudima i svojim ratnim neprijateljima. Dobrim ratnicima nazvao je komandanta ” “Vukova sa Drine” Milana Jolovića Legendu, “Pantere” Ljubiše Savića Mauzera i druge. Istakao je da “smo se školski ganjali”, dodavši kako je “njih delila neprimetna granica od dobrih ratnika do ratnih zločinaca”. – Opet, među srpskim specijalnim jedinicama bilo je i ‘jajara’ koje su imale jaku medijsku promociju. Prvenstveno mislim na Milorada Ulemeka Legiju i njegov ratni put. Taj je sve radio na blef. Od prilično lažirane biografije za Legiju stranaca, pa do ratnih podviga kojih uopšte nije bilo. Bilo ga je samo tamo gde je bilo nezaštićenih civila i pljačke – otkriva Orić. Dodao je kako će Legija u istoriju ući samo po ubistvu premijera Srbije Zorana Đinđića 2003. godine. – Đinđića neki Bošnjaci oplakuju, a on je u vreme najvećih zločina, sa Karadžićem na Palama, okretao vola –
NASER ORIC O MILANU LUKICU Milana Lukića iz Višegrada, opisao je kao plašljivog čoveka, te nije mogao shvatiti kako je takav čovek počinio tako strašne zločine. Lukić, naveo je Orić, ne može da spavati jer ga proganjaju višegradske žrtve koje je spaljivao. – Znao je iza ponoći takve krikove puštati da su ga injekcijama morali smirivati – dodao je.
Evo sad ću...
Ne sad, sutra!
Eh?
Da su ovi supci sto ovog covjeka prozivaju kriminalcem u ratu imali muda kao Naser danas bi bosna bila u jednom komadu i jos nesto ako vas je licno nekad ukrao ili bilo sta drugo onda ok al pricate gluposti misevi covjek je u restoran bosna redovan gost dodzite pa mu recite u oci a ne preko interneta pederi
24.05.2015INTERVJU INTERVJU – Naser Orić za Faktor.ba: 11. jula dolazim u Potočare – čistog obraza! Naseru Oriću, ratnom komandantu odbrane Srebrenice, 22. maja je pripala čast da postroji „Prnjavorsku četu“, koja je zajedno sa drugim kalesijskim borcima, prije 23 godine oslobodila Kalesiju, čime je ovaj gradić postao prvi oslobođeni u BiH.
SARAJEVO - Koordinacija temeljnih boračkih organizacija sutra u 14 sati organizuju mirne proteste u svim gradovima Federacije Bosne i Hercegovine, povodom hapšenja ratnog komandanta odbrane Srebrenice Nasera Orića, piše Anadolija. Iz Koordinacije koju čine Savez dobitnika najvećih ratnih priznanja Federacije BiH, Organizacija porodica šehida i poginulih boraca, Savez ratnih vojnih invalida i Savez boraca Federacije BiH uz podršku Koordinacije bošnjačkih nevladinih organizacija ističu kako na ovaj način iskazuju svoje nezadovoljstvo "dvoličnom politikom međunarodne zajednice i Evropske unije prema Bosni i Hercegovini". Tvrde kako ih dešavanja pred 20. godišnjicu genocida u Srebrenici "stanje aparthejda, nacionalne i vjerske diskriminacije na dijelu teritorije Bosne i Hercegovine, progonjenja i hapšenja istaknutih građana Bosne i Hercegovine u zemlji i širom Evrope, negiranje i relativiziranje zločina genocida, blokade i zastoji političkih procesa - prisiljavaju na drugačiji pristup u nastavku borbe za slobodnu i demokratsku, održivu i prosperitetnu državu Bosnu i Hercegovinu." Protesti će sutra biti održani i u Sarajevu s početkom u 14 sati ispred zgrade Parlamenta BiH. Kako je istaknuto, koordinacija temeljnih boračkih organizacija zahtjeva da "Bosna i Hercegovina prekine sve diplomatske i političke veze sa Srbijom i iz Beograda povuče svog ambasadora."
pa jel 100% sigurno da je uhapsen zbog potjernice iz Srbije????