Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni je svaki dan u bosni dan zalosti
Nabijem vas kolektivno, i vas i vaš "nacionalizam" i "patriotizam" u kojem samo verbalno ispoljavate svoju pripadnost jednima tj. mržnju prema drugima, i koji to povezujete sa ovom nesrećom. To ništa ne govori ni o "balijama" ni o "četnicima" ni o "ustašama", već samo o vama komentatorima, koji ste bezosjećajni, najobičnije neznalice, besposleni i bezidejni za bilo šta drugo osim gore navedenog. Neka vas bude sram, kojeg eto na žalost nemate.
eto kakvi su strucni rukovodioci koji rade po rudnicima ... gdje je struka... vazno je dobro naplatiti a sto neko stavlja glavu u torbu pa pod zemlju, koga briga..... vazno je i da gospoda iy elektroprivrede ima svdske plate i sjede u toplom i pamete.....
Nakon dana žalosti, nadati se da će uslijediti hitno hapšenja odgovornih i osoba čijim neradom, nemarom i nestrućnosti je došlo do ove tragedije.
Nadam se da ce dan zalosti biti u cijeloj drzavi BiH.
Ovo me izbije iz cipela,samo u federaciji. Zar Bosna i Hercegovina nije drzava,na citavoj svojoj teritoriji
Frankkkk,nisam muslimanka,ali se osjecam Bosankom
Ima li težeg i opasnijeg posla u ovoj zemlji?
Zašto nije dan žalosti u cijeloj BiH?
I ja se pitam,bruka i sramota i od boga grehota
Kome čestitati što je dan žalosti i Federaciji ? Da je Tihić uspio izganjati IZBORNE GRANICE ZA 5 NEBOŠNJAČKIH ENTITETA, ova bi žalost bila samo u drugih pet. ILI MOŽDA SAMO U KAKNJU. Dobro je da u Brškom nema rudnika pa ni potrebe za žalošću. :(
I, je li proglašenje dana žalost sve što možete uraditi bagro na vlasti? Obezbijedite rudarima sigurnost i bolje plate i uslove rada. Samo čekate sa rukama u džepovima da nas neko zlo snađe dok uzeste sav novac za svoje debele guzice. MRŠ!
Slutim da je dan radosti u RS-u... Da se upucaš od tuge i čemera...
otkud ti to, bitango?
Ne budali, ovde ne žive zvjeri nego ljudi, hrišćani. Žao nam je rudara, heroja današnjeg vremena. I ako ne bude zvanično dan žalosti u Srpskoj, a trebalo bi, narod Srpske će svakako reći "pomozi Bože"
PRIKAŽI ODGOVORE (9)