Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog cega? Za koga?...Sve vojske sluze za teror sopstvenog naroda.Gradjanski ratovi,Koreja,Vijetnam,Kipar,Sri Lanka,africke zemlje,ex zemlje SSSR-a.Juga, Chile,Turska-kurdi.Grcka revolucija,Irak.Liban...ITD!
e ovako treba da se izvjestava... a ne k\'o na drugom clanku koji je zatvoren za komentiranje: genocid, agresor, velikosrpski zlocinci... to je cisto raspirivanje mrznje i vjerske netrpeljivosti. bas kao sto neki drugi komentari dokazuju. haj\'mo gospodo, molim vas, odlucite zelite li zajednicku drzavu ili ne? jer ovako se zajednicka drzava ne gradi. sta bi bilo da se tako izvjestavalo protiv nijemaca nakon WWII? prestanite potpirivati mrznju!
slava him............mislim krsna slava.....insalah
Kad se sjetim...samo osjetim kako mi se grlo stisne. I suze same krenu. Nikada neću zaboraviti taj dan. Slava im. I hvala vam što ste opet spomenuli sva imena
rahmet dusi allahovoj!
RAHMET IM DUŠAMA! NIKAD ZABORAVITI, NIKAD OPROSTITI ! I ČETNIČKE MAJKE ĆE ZAPLAKATI, KAD TAD !
Rahmet im dusi i slava im.Nikada necu zaboraviti taj dan.Tako mi bog pomogao.
@neko Super ti je komentar odaje stanje tvoga bolesnog duha. Svako se svojih mrtvih sjeća, svaki dan, svaki sat i skoro svake sekunde. Ovaj tvoj komentar nema veze sa poštovanjem mrtvih nego sa bolesnim umom. Molim te u komentar o našim mrtvim ne unosi svakakve gluposti i lične frustracije. A njima neka je vječni rahmet i pokoj.
Već jesu, zaboravljeni kao i hiljade drugih... Četnik nam je otvorio radnju u centru grada(Mexx), gostuju kojekakve Seke Aleksić i ostala papanijada, dok lokalni klerofašističke bradonje biju pedere i one što puše i jedu za vrijeme ramazana.
SARAJEVO IH NE SMIJE ZABORAVITI .