Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije joj strano mito, tako da me ne bi zacudilo da šta podmiti i puste je..
Ali što je Fahro brani, to je čudo. U Avazu je već bili oslobodili, a za sve im je kriv Čampara. Iz OSA-e dobila info da je prisluškuju kažu na FTV, a Džuvo je Fahrin ahbab. Vasvija znala stvari koje su označene kao službena tajna i raspravljala sa njom o tome, a inače je branilac nekih Fahrinih drugova. :) Sve čudne podudarnosti i okolnosti... :)
ne.za Osu nije istina.Almir Dzuvo je dugogodisnji direktor i pod uticajem je sda.sumnjam da je on odavao to.Scepo se jako boji tuzitelja.nema dana a da ne pise o tome.Kada vec prica o tome zaboravlja da kaze da je Sejla Jugo bila dugogodisnja radnica na alfi i ekspresu dok uhapsili Turkovica i tada je poceo da pljuje
Clan Predsjednistva BiH osudjen na PET godina zatvora.Pozdrav iz Banja Luke http://www.sudbih.gov.ba/index.php?id=282&jezik=b
Treba preispitati odluku ove sutkinje o puštanju Jerke Lijanovića iz pritovora. Pri njegovom puštanju odredila je mjere zabrane. Te mjere su presmješne jer se nisu odnosile na zabranu obavljanja poslova u Ministarstvu poljoprivrede, taćnije vratila je kako kažu poljoprivrednici Ljiu u kokošinjac. Zbog toga štetu koju je pričinio Lijan budžetu vraćajući se na ministarsku fotelju treba staviti na teret dotičnoj kao i Vasviji Vidović posrednici u ovom slučaju. Spominje se cifra od 200.000 KM kojom je Lijanović platio svoju slobodu. Nije teško pogoditi odakle,i na koji način je namakao Jerko ovaj novac.
Nevezano za ovo... Gdje se mogu dolari zamijeniti nedjeljom? prije 11 ako je moguce ? I gdje ima ovih ulicnih da mijenjaju? ( najbolje bi bilo na ilidzi negdje ili nedzarici )
radi ti exclusive exchange , grand centar ilidza. samo sto deru na proviziju
ispravka , eclusive change :D
žena pustila dvojicu ratnih zločinaca jednog iz sarajeva drugog iz srebrenice đaba ti ovi narkodileri i trebala onog čauševića pustiti,jao majko gdje živim
DA LI TI JE UDOBNO AZRA MILETIĆ? JESU LI TI DALI LIJEPU ĆELIJU SA LIJEPIM POGLEDOM? IMAŠ LI TV? KAKVA JE ZATVORSKA HRANA? JE LI VAM ZAJEDNIČKO KUPATILO? WC-e U ĆELIJI? UŽIVAJ!
što je najtužnije ništa joj ne mogu niti će joj šta dokazati kao i vasviji,sve je to uvezano ko svinjska crijeva
Ne brini se, prekosutra ce te pustit.
Ja imam moc, ja sam sila, ja sam Bog, svi ostali ste obicni smrtnici, plata mi je ne dovoljna zato ne serite!!!! Slika govori hiljadu rijeci:)
*nedovoljna
pogledaš politički magazin mreža od juče i sve ti jasno
Za primjer ostalima,minimalno 15 godina Zenice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o lijepa, o draga, o slatka slobodo za mjesec
Sutkinjo dabogda ti djete umiralo a ti ne mogla iz zatvora da mu pomognes , mrtva kurvo
Koliko će im biti isplaćeno za ovo 'ležanje' ?
Pritvori kostaju gradjane BiH, ima li sta konkretno u parama,nekretninama? Oduzimaj i naplacuj troskove i pritvora i zatvora.
Ja se pitam, dal' je pritvor jaro zbog mita il' zbog korupcije..