Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
udruzenja postoje radi male skupine koja predstavlja to udruzenje. Ako se zalazete za uccesnike rata pitanje za vas prevaranti; Ko je pokrao pare koje smo svi ucesnici uz devizne knjizice (koje je pokrala,SDA) trbali dobiti linearno po 2.000 km. Gdje su te pare, pitam vodze -predstavnike udruzenja. Koga vi predstavljate osim sebe ??!?!?!
Kad vidim kriminalca esada radeljasa smuči mi se koga plaćamo
proći će time što će neko iz udruženja dobiti novi stan i riješen problem
Društvo u kojem Radeljaš obnaša vladajuću funkciju je osuđeno na propast. Povratka više nema.
Ovi jadnici misle da se njihov jad i bijeda "dodiruju" Ese/ada Radeljaša . . . ???
Savest proradila...
...daće baki. od ukradenog tokom rata. bošnjaci su jak narod, izdurali i četnike i izetbegoviće.
Samo SDA na svim nivoima...... Jer sve ovo što si plasirao je samo uzaludni pokušaj blaćenja naše SDA.... U jedinstvu je snaga ......
@HM 2011 ...jes, jes. "samo sloga srbina spašava"...mira "cvetić u kosi" marković likes this.