Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi vode dvostruku politiku, zapad isto tako...znaci prepusteni smo sami sebi, da se dogovorimo kao ljudi ili pokoljemo ko zivotinje....
@doboyopet hahahahhahahahahha vidis da je fuksa iz istocne bosne seljancura pogana
@doboyopet hahahahaah bas...
Jucer hrabrio Dodika za referendum, danas hrabri kriminalca privremeno pustenog na slobodi da je BiH suverena. Ovakve ambasadore zajedno sa OHR treba protjerati. Zbog ovakvih stvari Milanović tvrdi da BiH nije država.
HIMNA BIH,SRBIJE,CG,HRVATSKE -https://www.youtube.com/watch?v=M-D_2WsJL_Y
konstantno se provlaci upitnost teritorijalnog integriteta bih... visi nad nasim glavama kako kakav ukleti duh
sta mu se keslas SCEPO ko da ti dobro misli i ovom narodu , treba ga prognat
Fahro lagano preuzima liderstvo od Baketa.
bljak.....
E ovaj Fahro je cudo bosnjacko. Ozbiljno se predstavlja kao kohezioni faktor u BiH. Ozbiljan trgovac, zednog bi preveo preko vode!
Vidi mu face lopovske
joj suplje
bakire trebo si Rusima prodat kakvu firmu sad ne bi bilo referenduma
hajmo to svjedočenje malo brže, dogovorio sam sa ruskim zvaničnikom!