Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mene je strah kad zlatko \"sjedne za sto da razgovara\" . puno bolji nije ni izetbegovic da se razumijemo. sudbinu bih bi smjela povjeriti u ruke samo jednom covjeku - ZELJKI KOMSICU. sve sto radi pa cak i njegove greske (zlatkovo maslo ) su dobronamjernim sa ciljem ocuvanja drzave bih. svi oni koji mrze bih i zele njeno rasturanje ne vole ovog covjeka.
Pravo vrijeme za dijalog, samo zajedno mozemo naprijed...barem nema ko kociti s nase strane...
Vrijeme je da se sjedne za stol i razgovara, a ne da kao Bakir Izetbegovic vodi politiku tako sto iz svog udobnog kabineta u Sarajevu, salje ratohuskacke poruke u Srbiju... Bas kao sto je to radio u ratu iz kabineta svog rahmetli oca