Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovi u SBB-u ili su u zatvoru ili ce u zatvor .. to je takva stranka :D
Jel droga, Fahro, jel krv opet Fahro, pljačka, hm opet utemeljitelj..... Pa sram Vas bilo više !!! Pustite nezaposlenog nastavnika likovnog nek crta ha ha ha :)))))
hahahhaha kralj hahahahah ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kod Fahre ne mozes upasti ako nemas bar 3 godina robije...
pa vise iskreno gledjaci covjeku na svkaim izborima nekoga guraju..prvo su mu gurali gasija 2010, pa keljmendija 2014, pa opet nekog i 2012 sada 2016 nemaju vise koga pa onda bubaju cak supruge kriminalaca...svasta
kakav cirkus uvijek covjeku nesto pakuju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Politika u sprezi sa kriminalom daje rezultate!zako bi trebala napisat za izbornu kampanju
Ovo mora da je neka grska...u Sarajevu nema srba.
Ovo samo ima kod nas!!! Katastrofa kakva smo drzava!!! Dno dna...
PORED svega manje ima grijeha od svoga politickog vode,tamo su svi pod nekom istragom
Da bog sacuva.
Sitna je ovo riba kakvih glavonja ima na plakatima. Jedva glava stane na papir...
Znaci za ocekivati je i gospodju Sejlu Turkovic kao nosioca liste na slijedecim izborima, zasto da ne ako moze Bojana, moze i Sejla.
Kad bolje razmislim mozda je ovo sracunato, nek svak ima svog predstavnika u vlasti, kad mogu penzioneri, borci, zasto ne pokupiti i glasove od onih sa druge strane zakona, mudro ima tih jako mnogo koji zele i svog predstavnika.
Šejla će biti nosilac liste za državni parlament, pošto u to vrijeme Šćepe neće biti! Počinje sa grdnjom kule od 200 metara visine. On doživjeti kamen temeljac, a onda SIPA i sve ostalo!
Keljemendi je Djeda Mraz u odnosu na domace mafijase iz SDA,SBB,SDP,DF,SZBH, SNSD,HDZ,PDP,SDS i td. Drzava kojom vbladaju kriminalci, prostacine, seljacine, fasisti i mafija. To je nama Dejton dao. Opljackas sve u jednom getou, sjaranis se oligarhom koji vlada tim getoom i onda si cak i nacelnik ili do-predsjednik, ravnatelj, vojvoda i td. E stoko neslana, nikad vi pameti doci necete.
hahahahahahahaa jbm li ti gusinje kompletno lopuzo usrana
Miljana Bojana Cvijana... Bojana Cvijana Miljana... Dedo je onomad imao konja, zvao se Cvijan.
Dobra ova milfaca a vi pricajte ona 'vaka ona 'naka...
Е због оваквих ствари ми је мука од оних коментара "за све су криви политичари..." Какви црни политичари, за све је крив народ и бирачи... Да у босни, на балкану већина чини иоле нормалан свијет ова странка не би добила ниједан глас, ни у једној општини, ни на ком нивоу... Каква је ово спрдња са бирачима... :-) :-) :-) И онда чујеш оно "поносни босанац"... Чим се ми то имамо поносити кукала нам мајка... :-)
Dodom, Fahrom, Draganom i naravno Bakirom. Sve okorjeli kriminalac. Ujedinjeni u zajedničkom kriminalnom poduhvatu, za uništenje bosanskog baroda i Bosne same! Presuda svakome zbirno po doživotni zatvor. a tu e sada ubacio i peti;" Haški osuđenik Radovan Karadžić izjavio je da je njegova greška bila što je sprečio vojsku da na bojnom polju postigne još više, objavio je nemački list Cajt."
Mora da je lider Fahro Radoncic upoznao prvo supruga doticne u zatvoru pa su ubacili zenu na listu. Sto je najgore, vjerovatno je ona u najgorem slucaju prosjecan kandidat SBBB-a.
treba nešta i za umočit' , nije sve u pameti.
Dobea mala sta joj fali?