Društvo "Josip Broz Tito"
0
"Suprotstavimo se atakovanju na BiH"
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je pozitivno drustvo. Tito je bio veliki covjek. Licno i ne volim yugoslaviju zbog zlocina koje je pocinila JNA. Ali ne bitno , Tito jeste bio veliki covjek. Prosto je nevjerovatno sta je uspjelo da se izgradi u tom kratkom periodu. Imala je njegova zemlja sve osim atomske, nosaca aviona i kosmickih letilica. Sta su postigle danasnje vlasti? Postigli su to da su rasrodali bud - zasto sve velike sisteme, pa danas ocekuju poreze od malih trgovina i prodavaca kifli.
A vama \"Bosancima\" ćemo dati *urac da ga imate za sva vremena. Nema vas, vi ste narod koji je nastao, dobro vam je Karadžić rekao za govornicom.
Samo neka pukne metak ... da sve izdajnike i ove dijasporce (bosnjake, hrvate i srbe) da posaljemo u svoje maticne drzave ... da bosancima/hercegovcima ZA SVA VREMENA OSTANE BiH!
Vidi im društva ?!?! Pa dobro radi li iko dole u Ba lijaćistanu ili svi palamu dite ?
a stvarno \"Josip Broz Tito\" pa vi ste nenormalni, usput rečeno ima li naznaka raspada države, jel jasno da ovako ne ide ili?
Ja udruženja i gov*ana. Meni stvarno nije jasno šta se događa sa vama Bošnjacima ?