Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako da se usvoji kada pametnjakovići to ciljano izbjegavaju ne dolazeci na sjednice?
Dabogda neradnici nikad ne dobili plate- NIKAD NE USVOJITI BUDŽET
šunjuavi kaži šta je uzrok i ko je imanovao onog kriminalca da i dalje krade, neka ga se otarase i donesu višestruku korist građanima i sve će biti po sztarom.
Aziz Šunje, ne mogu se prestat smijat....:)) Koja ste komedija od naroda vi bogumili...:)))
Punč, ta zapadnjačka novotarija još nije izgleda pristigla u postotomanske krajeve. Ali već za 100-200 godina...
Da li je taj Fahro reko ili rekao?
Neka ti znas kako izgleda govno u puncu, mi ga ostali nikada nismo vidjeli ali ti si haman strucnjak, Mostarac dvjesto-tristo...
Vidi mu prezimena, Šunje.:))) Šunje Hrvatino! Staviti azijsko Aziz ispred hrvatskog Šunje strši ko g.o.v.n.o u punču. Baš kao muslimani u Bosni.
E da hoce i taj kolaps, pa da vidimo sta ce se desiti.
reko fahro placenici po portalim sda su problem ove drzave, reko fahro on i keljmendi posteni ostali lopovi reko fahroobracunaj se sa bosnjackom drzavnom mafijom reko fahro alija ne valja reko fahro lagumdzija moralna nakaza reko fahro silajdzic se farba reko fahro dodik dobar reko fahro komsic ne valja reko fahro hoce da bude ministar sigurnosti reko fahro on ce spasiti bih j.eb.o vas fahro i avaz ,da bog da vam on krojio sudbinu po svom samo da je meni pobjeci iz zemlje u kojoj je mafijas ministar sigurnosti f..uuuuuj
u Zenicu 100%, i to brzo a brat mu na biro, Dćaferović u svoju privatnu firmu i tamo troši koliko i u razvojnon banci, Fahro ostade bez kredita. SVAŠTA!
Sulejman Tihić je titoista, komunista i ateista na čelu političke stranke koja predstavlja religiozno i tradicionalističko biračko tijelo. To je ekvivalent situaciji u kojoj bi muslimanski vjernik došao na čelo ateističkog SDP. Godinama je radio na dovođenju Lagumdžije na vlast, a danas kada ga je Lagumdžija ponizio, porazio i istjerao iz vlasti, Tihićeva politička figura izgubila je svaki smisao u budućnosti. SDA treba da ode u opoziciju i definira svoju ideologiju i temeljito se kadrovski pomladi. Vrh SDA predvođen Tihićem i suradnicima kelnerom, djeliocem humanitarne pomoći i bludnikom bastion korupcije, primitivizma, loših kadrova i neznanja koji se ne mogu suprotstaviti neprijateljima BiH što je izgleda i cilj. Sramota ko je došao predstavlja bošnjački narod!
što ne kažeš \"OTJERAJTE ONOG DŽAFEROVIĆA DA RAZVOJNA BANKA KONAČNO BUDE U FUNKCIJI; AKO TO URADITE I BUDŽET ĆE ODMAH BITI USVOJEN I DEBLOKIRAN RAD VLADE\" to je uzrok ovih .ranja.
prestigao Kraljevo po broju stanovnika. hehe
Nismo mi trebali naoruzavati one seljacine na Palama, trebali smo samo nasu crvenu bracu u Sarajevu naoruzat i sve bi bilo ok
Hvala ti za krst na Zlatištu Zlaja, brate naš!