Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVI OVI TAKOZVANI \"LIJEKOVI\" KOJE ODOBRAVA AMERIČKA FDA SU U NAJMANJU RUKU SUMNJIVI, JER NE POSTOJI LIJEK PROTIV RAKA, VEĆ OVI LIJEKOVI NAVODNO POMAŽU DA SE LAKŠE PODNESE HEMOTERAPIJA ILI ( I ) ZRAČENJE, JER I HEMO-\"TERAPIJA\" (ČUJ TERAPIJA, MUČENJE) I ZRAČENJE UNIŠTAVAJU LJUDSKI ORGANIZAM. \"FDA\" JE ORGANIZACIJA KOJA NAMAKINJE PROFIT VELIKIM KOMPANIJAMA KOJE PRAVE TAKOZVANE \"LIJEKOVE\" PROTIV RAKA, A U \"FDA\" RADE I PREDSTAVNICI FARMACEUTSKIH KOMPANIJA (NAJPOZNATIJA JE BRISTOL MYERS), A TE KOMPANIJE IMAJU OGROMNE ZARADE NA SIROTINJI ŠIROM SVIJETA.
Roche ... kompanija koja ima \"uticaja\" na doktore ...
Ma meni ne treba ja konzumiram prepecenicu i suvu prosaricu od debeljaka, nego savjetujem BALIENS da ne nasijedaju na prevarantske trikove.
LIJEK PROTIV RAKA...HAHHAH BILO BI SMIJESNO DA NIJE ZALOSNO..PA U AMERICI MILIONERI \"PRDEKAJU\" OD RAKA A U BOSNI PRODAJU LIJEKOVE PROTIV RAKA ZA DVADEST MARAKA... KAKVA LOPOVIJA...NEVJEROVATNO. ALI TRAZILI STE-RUSILI TITOVU DRZAVU-SAD GLEDAJTE I UZIVAJTE U NJOJ..NEK VAS HANDRE NA SVIM POLJIMA... PRD4EVER
moj srbo ne trebao ni tebi ni nikom herceptin
Bez obzira sto se mi ovako nacionalno prrpucavamo, ipak pazite na sebe jer oni preko lijecnika prave testove tako da vi ne osjetite. Izbjegavajte tablete bilo koje da vam se nude dzabaka bez recepta.