Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma svima pod hitn osve diplome provjeriti, ak osu od 1995. godine dotakli Gračanicu i tamo završili neku srednju, izbaciti sve na ulicu.. gamad svakako i ne rade nista..
sumnja se a nasli ih jeste smnjicavi
Taman, od sada drot meni vozacku i saobracajnu, a ja njemu znacku i legitimaciju na pregled...
To su naši policajci. Kada vidiš prosječnog drota na ulici ne bi mu dao više od 4 razreda osnove. Ne znaju da su dužni se predstaviti na zahtjev kada identifikuju, ne znaju usmjeravati saobraćaj na ulici, on bi da zaustavi saobraćaj u jednom smjeru, a tijelo mu okrenuto za prolaz, prosječan policajac ne poznaje pravila i zakone, prosječan policajac visi u kladionici ispod moje zgrade, prosječan policajac ne daje žmigavac kada je s autom na cesti, ne koristi svjetla, prosječan policajac u ovoj državi mi se obraća kao da smo ovce čuvali skupa. Ne generalizujem, i čast izuzecima, ali naši policajci su ravni komunalcima. Ne očekujem nikakvu zaštitu od njih, ali iskreno ne želim ni da me takvi specijalci štite. Odavno smo mi u ovoj državi došli na nivo "oko za oko, zub za zub" rješavanja situacija. Predstavnici zakona su samo obična smijurija i primjer svega onoga što u ovoj državi ne valja.
Ah strasna korist se moze steci sa znackom vojne policije, bilo da je originalna ili falsificirana......
Pa kako nece, kad vam covjek na piku prodaje policijske znacke za uniforme, i to ih izdvaja na naslovnu stranicu...
NOSITE OVU VJEST JASE BOJIM ŽANDARA JARANE
JES JARANCE JASE SAKRIJO POD ŠANAK DOK NISU OTIŠLI TADASU POFAĆALI DOSTA JARANA IZMEDŽUOSTALOG I JOVANA JEDVA KUTARISO...ŠTOMI OTO TREBA JARANCE
JARANCE BIDNI SPREMNA VECERAS DOLAZIM POTE PAČEMO DOJOVANA DA IZVRŠIMO DEZIN FEKCIJU DUŠE I TJELA
To ovi iz RS-a. Pošten narod nema šta hahaha