Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro jutro potpredsjedniče, Ja mislio Ti otišao u penziju/mirovinu.
sta on ima da prica,godinama lizao guzicu petrovicu u doboju a sada dodiku,nista neradi,zdrigo se od djabnih rucaka i proslava.vlajki u drugom izdanju.nista nesrbi u rs nemaju od njega
Druže 400KM,to je standard.
Neka Suljkanovic ublehas prvi ide iz administracije i neka radi za privatnika po 13 sati dnevno za 450 KM mjescno. Predjite sa suplje ublehaske price na djela. Ako citas ovo Suljakonovicu, ako uopste znas citati, to ti gradjani BiH porucuju.
Izmislio toplu vodu, a sve isprazne rijeci koje ce odnijeti vjetar. Acta, non verba
Suplja prica iz godine u godinu. Smanjenje administracije to ne dolazi u obzir. Zivko Budimir je rekao jednom na televiziji, da bez administracije nema drzave. Naravno nasa administracija mogla bi voditi i drzavu velicine Kine koliko ih ima, ali eto Budimir mora nekako opravdati svu onu korupciju i stele pri zaposljavanju.