Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj narod više nema šta da izgubi, i ovaj narod zaslužuje promjene. Raguž, Suljagić i Ivanić su ljudi koji mogu da donesu te promjene.
Solidan odziv, koliko vidim sa ove fotografije. Još samo da mi je pročitati komentare koji nisu psovanje... Bezbeli su se neki prepali u dolini Vrbasa, pa sad vrijedjaju
Ma nekom su na platnoj listi ovi stručnjaci što pljuju po klixu. Neka ih, mogu do 12og.
Sefera jedini kandidat koji je bio tu kad je bilo pitanje za opstanka RBiH.ZA BPS!!!!!!!!
Opet se nasli placenici, koji se boje da zasluzeno ovaj Suljagic pobijedi u RS. Ja da mogu bi Dodiku pomrsio njegove namjere.Kako vidim, mnogi nisu ja, koji zna sta bi u slucaju Suljagica ucinio za povratnike na svoju grudu.
Pljuj stoko placenicka pljuj, ali jos malo i cao koalicija 3%!
SDP-ovci lize li vam se zlatko jos sa Dodikom, ili je to odradio kako treba onda kada se spasavala fotelaja minista vanjskih poslova?
Posla u privatnom sektoru je sve manje i mnogi više ne mogu da uplaćuju doprinose. Ubrajaju li se ti radnici u ove statistike ili ste samo brojali budzetlije i korisnike javnih kuhinja?
tučeš li ženu još g. Suljagiću,a ti g. Komšiću ideš li još na kolekciju savjeta kod Pape? sve dok takvi kao što ste vi žele da preuzmu vlast nama u ovoj našoj lijepoj domovini neće biti dobro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dosta nam je demagoga i demagogije!
Oni nas lazu, tvrde na su novi u politici, a sve stari politicari koji su iobavljali mnogo funki nova, placu i tako dalje. Pa u oci petljaju ljudima, cuj novi a 15 godina se hrane iz drzavnog budzeta od i politike i ostala putovanja
Sva je prica kako je lose, kako ne valja a niko od njih ne govori konkretno kako i sta promijeniti i sta uraditi da bude bolje. Ukratko, suplja prica
I sta Suljagicu, ti ces nam hljeb dati. Obecanja je dosta vala, eto Komsic je obecao pa nista!
Covjek je za povratnike uradio vise nego sa sdp i svi skupa za ovih dvadeset godina. Izbrao nacelnika u Srebrenici, aktivirao i stvorio prvi mart. 40 hiljada novo regsitriranih. i mrsh vise svi u neku stvar, laprdate u prazno, bez ijedne cinjenice, pravi glupi bosnjaci. Pogledajte statistiku, te vlastiza koje navijate su dozvolile da broj bosnjaka sposobnih za glasanje spadne sa 160 i nesto hiljada 98. g na 60 hiljada pretprosle godine. Eto vam ta familijarna vlast. Boli njih za bosnjake, daj im samo sto vise nepismenih bosnjaka s kojima mogu manipulirati i sto vise vjeronauke, a to sto nemaju hljeba i sto ih na svakom koraku svako moze prevariti je nebitna stvar. Probudite se vec jednom.
uradio je on za sebe, samo mu je opcina Novi Grad dala 50.000 maraka, pa ti vidi. za koga je radio, za sebe ili te ljude tamo?
Ma nije opcina njemu dala!!!! To vi sdaovci medjusobno dijelite. Pa mislite da se ovdje daje licno. Prava prica Efendica. Dala je opcina koaliciji prvi mart. Nije dao nacelnik Suljagicu ni obratno. To su drzavne pare. Nase zajednicke. Ne sdaovske. Vi mislite da Vas treba pitati i za kandidaturu i za postojanje i za disanje i za novac. Sta je vama ljudi? Nije ova drzava vasa privatna. Ovo je nasa zemlja. Ne zemlja SDA proklete, kud je Bog ikad stvori. Ako oni ne daj Boze pobihede ja odoh iz ove zemlje. Smetljari.
Da, gladan je, al si ti zato za sebe uzeo 30.000 maraka BIJELOG HLJEBA! SRAM TE BILO! Ti ne da si isti kao ovi političari, nego si još gori, ti si licemjer!
postao Bošnjak pred izbore. na popisu bio Bosanac. kome one misli prodavati maglu
manipulator!
jooojj ovog Suljagica poltronicica,covjeka koji je za povratnike obecavao kule i gradove,obecavao neku vrstu zlatnih kasika u Srebrenici,a uredno se za svoje dobro i borbu za fotelju prijavio u Sarajevo. E to je dokaz prave borbe za narod,bjezi tamo gdje je meni bolje...dno dna...
lazov jedan obicni kojim nista nije sveto samo kako bi se docepao funkcije i dobre plate, naravno sa bijelim hl***m
100 % je tako..doticnio gosp je iskoristio "prvi mart" samo za svoje licno promovisanje i uzdizanje,nije naravno birao sretstvo kako da se domogne fotelje. I danas pokusava izbore da dobije na jeftinu kartu,na rijeci " gladan je narod ",to znamo svi,ocigledno da nema nista pametnije za reci !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Emire Suljagiću, za onih cca 30.000 KM što si uzeo kao tzv "bijeli hljeb" iz budžeta Kantona Sarajevo za posao koji nisi radio, mogao si nahraniti sa po jednim dobrim obrokom makar 3.000 ljudi
jadna majko,Segmedina Srna ce se odreci plate i bijelog hljeba.Koliko li je uzimao Behmen tog hljeba?Koliko li su drugi uzimali taj hljeb heheeheh