Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast suljagicu! ovo trebaju svi u bih dodiku u lice reci, ukljucujuci i europu!
SLUSA`L TE ZENA MINISTRE ILI JE JOS MORAS BATINAMA VASPITAVATI?
PAMTI, PAMTI DOBRO PA VRATI JOS BOLJE!!! 90% BOSNJAKA ZIVI ZA TAJ DAN - DAN OSVETE!! ZA 50 GOD BITI CE NAS BITI PREKO 4 000 000 AKO BOG DA!! A ONDA SPEKTAKL!! T R A K T O R I JA DA ILI JASENOVAC !! KOJOT
Meni opet nije jasno kako neko ko je preživio strahote SREBRENICE može udarati na vjeronauku
Svako normalan bi osudio genocid i onoga ko ga je pocinio kao i onoga ko ga negira. Podrska Suljagicu.
Srebrenica je vise nego tragedija...i biljeg na obrazu medjunarodne zajednice te direktna osuda zlocincima ali i onima koji ih posredno podržavaju... ali sjetimo se i opsade i uništavanja Sarajeva i njegovih civila, što je također direktni dokaz sistematskog uništavanja od strane ratnih zločinaca u redovima vojske i paravojske rs-a.... Mostar....Žepa....Goražde...i ostale \"zaštićene zone\"...
JESTE VI GLUPI, PA ČEDO SVE KORISTI ZA SVOJE POLITIČKE POENE A NE ŠTO VOLI MUSLIMANE. POSLIJE DUELA OTIŠAO JE S DODOM NA RUČAK, HAHAHAHAHAHA
Ovo je onaj sto davi zenu?
Šta onaj laktaški Rudonja priča o Sarajevu i 95% bošnjačkom narodu kad je : -U Višegradu , Foči, Bijeljini, Zvorniku, Trebinju, Banja luci, Drvaru, .............. srpsko-četnička populacija 99,9 % . SDS je etnički očistio (pobio i protjerao) bošnjake sa svih prostora koje su četni ci bili osvojili naoružanjem jna.Oni koji su ostali živi došli su naravno u Sarajevu.Bez obzira na to u Sarajevu ima više pravoslavnih ljudi koji žive normalno ko i drugi sarajlije i koji su na dobrim funkcijama nego što to spominju ovi tobože \"pravi srbi\".
A zasto da se angazuju SAD i EU. Zasto SDP ne bi prekinuo svaku vrstu saradnje sa osobom koja kontinuirano iznosi fasisticke stavove. Nisam glasao za SDP da bi apelovao na SAD i EU vec da bi se mogao nositi sa ovakvim izazovima.
cijenim tvoje misljenje ali bih te zamolio da prije nego se u buduce obracas svijetu i okolini obratis svome Sefu i njemu preneses moju zabrinutost sto imam takve Vodje poput njega, Tihoga, H(J)areta i ostatka politikanata. Cedi hvala kad je imao toliko snage da jasno i glasno izgovori tu recenicu i ostaje da zivi u Srnbediji a da li Zlaja, Tihi, H(J)are i ostatak namjerava ikad reci BIKU da je BIK i da mu nije mjesto u civilizaciji. Tek bi se tada pocelo odmotavati klupko i vidjeli bi smo tko je od strendzera gdje i koliko je cija stolica vrijedna. Bojim se da moji \"Prvaci\" imaju ista u glavi joli uckura ako bi imali sto i privezati. Ovaj duel bi im trebao posluziti kao odgojno obrazovna emisija za djecicu.
Jedini genocid koji je pocinjen nad nekim narodom u BiH, je genocid koji su \"bosnjaci\" pocinili nad Muslimanima
A kad ce se priznati pola miliona iz Jasenovca?
suljagicu srebrenica je tvoja jedina kompetencija
Posljednja faza svakog premlaćivanja supruge je poricanje
Fala qrcu da je i neko od nasih politicara progovorio, a ne da nas Jovanovic brani dok nasi Tihici, Lagumdzije i ostala gowna sute ko stuhe i samo gledaju kako mogu uletiti u koaliciju sa Dodikom.