Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nosi se celava fukaro
SAMO DA VAS NAPOMENEM DA SAM JA BIVSI PROVINCIJSKI KOMUNISTICKI TUZILAC, RATNI VOJNI DEZERTER I NEKADASNJI SARADNIK U IZDAJNICKOM STABU OSUDJENOG RATNOG ZLOCINCA FIKRETA - BABE ABDICA. IMAM MNOGO NEKRETNINA U SARAJEVU A JEDNU SAM UPRAVO PRODAO ZA VISE STOTINA HILJADA MARAKA U STROGOM CENTRU SARAJEVA. SVU SAM RODBINU "UHLJEBIO" NA BUDZET, CAK I SESTRU RUZMIRU. I SVE SAM TO (KAO, ALI MALO SUTRA) STEKAO OD BUDZETSKE PLATE (IAKO NISAM GLASAO ZA BUDZET, A PRIMAM BASNOSLOVNU I NEZASLUZENU PLATU) I NA LAZNOJ PRICI O PATRIOTIZMU, IAKO VI - GRADJANI BIH ZNATE DA SAM IZDAO BIH I POBJEGAO U NJEMACKU GDJE SAM KOMANDOVAO PRVOM MINHENSKOM BRIGADOM I IZ KOJE SAM IZASAO SA CINOM GENERAL - MATICARA. VAS SULEJMAN, BUDZETSKI PATRIOTA KOJI JE NA GRBACI POREZNIH OBVEZNIKA POSLJEDNJIH DVADESET GODINA.
A nemoj ti komadante iz Minhena da vise rise,dosta te je bilo..bolje objasni kako si kupio dva stana u Importane centru od predsjednicke plate..
Boze mili ko bi reko lani da ce s vlasti otici SDA talibani
nije samo BH Telecom, već ih je i Elektroprivreda BH i Elektrodustribucija puna, čitav ViK njihov kadar. Čovječe to su kompletne porodice uhljebljene u samo jednoj firmi. A onda nam prodaju priču šuplju o Bošnjaštvu. Upravo zbog SDA nikada neću prihvatiti biti Bošnjak.
Stace covjek nego kukati jer sad poslije smjene vlade federacije i cistke u drzavnim firmama pogotovu BH Telekom ostace par hiljada SDA kadrova bez posla a pogotovu rukovodilaca i razno raznih sefova koje su sve redom uhljebilji na raznim pozicijama itd. Da samo znate ko sve radi u BH Telekomu nebi sami sebi vjerovali a da nepricam u drugim firmama i drzavnim ustanovama itd. Poslije gorenavedene cistke ide zakon o ratnoj privatizaciji i neleglano stecenoj imovini, gdje ce svak morati dokazati da je bio u stanju od svojih redovnih primanja imati ono sto ima itd. Tihic je ukopao SAD i Bosnjake jer mi nismo imali bolej stranke dok on nije vodio glavnu rijec ali sad je postala njegova privatna stranka i sve nepodobne je istjerao iz stranke, tesko se nama sa ovakvim ljudima a SAD zelim sve najbolje kad Tihic ode i ponovo cu biti vas glasac poslije njegovog odlaska i ostalih 12 mojih ukucana a do tada nema sanse Tihicu pa ti prodaji slamu glupanima koji nevide dalje od svog nosa itd.
da su lopovluk i nepotizam nas titojugendera/komunjara daaaavno ušli u narodno predanje: GUZONJIN SIN tekst U mojoj ulici ne prodaju se kifle ne tece saobracaj i dim u mojoj ulici nema fukare jer ja sam guzonjin sin Oko mene rastu cempres i drot veceras imam party, a ujutru trim lijepe zene dolaze kod mene jer ja sam guzonjin sin Jede se kavijar, pije se gin ima se para, ima se s cim ponekad trava, nikad heroin jer ja sam guzonjin sin U skolu me vozi samo auto pravo sa mnogim sam pjevacicama spav'o sa sobom nosim svoj mali karabin jer ja sam guzonjin sin Moja raja me bas ne vole zavide mi na moje uspjehe a ja sam svima najbolji ja sam sa svima fin jer ja sam guzonjin sin Al' kad me ona zovne hodi malo 'vamo, ja odmah potrcim jer macehu ja volim vise nego starog jer ja sam guzonjin sin Danas sam dobio svog maloga Porschea i malko cu se voziti s njim jer ja sam, ja sam guzonjin sin
DA SMO MI SDP-OVCI DEZERTERI I SLUČAJNI PROLAZNICI, P.I.Č.K.E KOJE NE SMIJU PISNUTI ČET.AMA JER SMO NJIHOVI PUŠI.K.U.R.C.I PA SE ISTRESAMO NA BOŠNJACIMA JER NAS JE TITO NAUČIO DA MRZIMO SVOJE A PUŠIMO TUĐE
A šta znaju nacikomunjare šta je to demokratija, oni samo znaju agresijom i otimanjem doći do ičega, danas ko i '45
Tako je druze Tihi.... Ne valjaju ovi s kojima si kovao planove..Izdigli te....Prevarili...i sad se to zove nepravda... Ja bih to radje nazvala glupost na koju je SDA nasjela....i njeno vodjstvo....No, posto je SDP propast u svakom pogledu nema da brinete...vracate se u vlast na narednim izborima 100%....
suljo pljacko si dosta svoj narod sjasi malo,pokazujes opet da si za politiku zelen ko guscije govno
A kad se provodilo isto nasilje nad Hrvatima tada si Sulejmane samo ćutao..Sada prihvati stvar kao i tada u tišini-...
ode ti jaran papa kad ćeš ti abdicirati?
tihic treba da napusti politiku zauvijek jer nas je doveo u propast!!
Jadno je koliko promoviraju huškačku politiku i time prikrivaju svoja nedjela...
Placenice, nikad ti nisi ni glasao za nekog drugog osim za SDA koja te je dobro uhljebila kao i svu familiju Sulejmana Tihica.