Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je to SFF. Nisu mu posvetili ni minute pred svim stranim glumcima i režiserima. Kad je završen SFF onda se sjetili za komemoraciju Kupusoviću. A frajer režiser bio. Neće valjda da kvare "divnu atmosferu" i pun grad turista :)
upravo.. ja sam mislio da ce biti pocasno prikazan neki njegov film... ali prece je pustiti seve i jecu da hodaju tepihom... mislim da je i tepihu zao ko je hodao njime
To ti je ono:"Znam ja nas, grebo ja nas!"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zasluzio je Sule, ma sto mislili o njemu da gs se sjeti na SFF.Niti sjecanja, niti pomena.Kao ni Vladi Jokanovicu.Zovo blato i licemjernost njegovih kolega, koji su prije samo par dana prespartavali crveni tepih.
zabranite komentare fujjj kretena svakakvih ovdje što pišu
ko je ovaj pokemon
Kad Sulejman Suljo Sule Kupusovic od Kladnja, pravi prkosni nepredvidiv i cesto nepristupacan Bosanac, nece rahmeta i fatihe neka mu je pokoj bosanskoj dusi! Bio je pravi predstavnik svoga naroda onako kako nas Meša opisa a uklapa se i u onaj stih: Boga malo, sultana nimalo a vezira k'o dorata svoga. R.I.P.
Odlicna stvarka za velikog umjetnika ...
Lenon Sotonista br.1 hahah koji klocevi
ziva patetika....
Kao banana kospica.Zivo blato i visak laznih emocija.
Ma ja inace BiH je puna vizionara....
Sto ne mogu ovih supljaka kad neko rikne u pm, dizanje u zvjezde nerealno i te pateticarske furke, kao prvo, nit je bio neki bog zna kakav reditelj, u korist te cinjenice najvise govori dobro znana njegova navika da ideje za svoje kvaziserijice djoni od studenata, lik je citav zivot bio polovican reziser, vise klisea i polovicnog humora nijedan bosanski reziser nema, doduse jedini gori od njega je onaj mutavac srdjan vuletic. :D
Sto na avazu ne daju komantarisat tekstove?
I ovo sto je ostalo intelektualaca i vizionara polako izumire.... Ostaje samo jad i cemer.... Rahmet ti dusi veliki COVJECE!!!!
ne kontam ove negativne kometare...
I nijedne rijeci, nijednog tematskpg programa posvecenom njemu na SFF.
ja ovog kupusovica pamtim po tome da je na svakoj tragediji uzeo velike pare naplativsi svoju "umjetnicku kreativnost". ne sjecam se tacnih iznosa ali mislim da je za onu izvedbu iz srebrenice uzeo oko 100 hiljada, za godisnjicu masakra na kapiji napravio je neku priredbu i uzeo oko150 hiljada, zatim na tragediji sarajeva se opario...eto po cemu ga ja pamtim