Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste ovo kasikom slikali?
ma oni su se samo brooonili boni od pomahnitalih djevoojcica, djecaka, zena i nenaoruzanih muskaraca u vojnim pantalonama
rijeci gube smisao nad ovakvim nasim sudbinama..
Kome god da je do rata neka se na koji minut stavi u položaj one djevojčice u onoj situaciji te si predstavi srceparajuće scene rastanka od roditelja.
Lično samo protrnem, izgubim svaku simpatiju prema životu, prema bićima uopšte. Osta samo tajna bespomoćna želja naći prekidač koji će da ugasi sav život na planeti i time za sva vremena okončati ovakve patnje.
I to velim iako imam djecu. Možda baš zato što imam djecu...