Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da bi najpostenije bilo uzeti Manevarski metak i staviti u pusku i onda cijev puske zabiti mu u anus i opaliti manevarski metak,to se zove Pakao na zemaljskoj kugli,umirace minimum 15 dana u najgorim mogucim mukama a nece moci da umre tako da bi mu pred ocima sve njegove zrtve dolazile a on ne mogo umrjeti!
i šta je sa ostalim genocidnim kretenima koji su bili gospodari života i smrti zajedno sa ovim majmunom ? Šta je sa onim vojvodom,čujem živi u istočnoj hercegovini...traži li njega iko ? Nije samo ovaj klošar klao i silovao ,pljačkao i terrorizirao...gdje su pomagači ?
polit ga benzinom i zapalit...pa ga ugasit dok je još živ...pa ga zalječit malo...pa ga opet polit benzinom i zapalit...i tako dok ne crkne...na kraju ga bacit u septičku jamu i zatrpat živim krečom...i to bi bila minorna kazna za ovog demona u ljudskom obliku..smeće genocidno..
Nista niste dokazali ovom tipu...Smao ste jako puno galame pravili ali nigdje konkretnog dokaza...Tuzilastvo je katastrofa....
Kakve su se sve genetske anomalije odigrale kod ove osobe,vjerovatno se nije znalo u njegovoj porodici ko je sa kim općio,inače kako objasnit to stanje u kojem je pomenuti karakter,a kad samo skontaš koliko je takvih kreatura koje se slobodno kreću,jeza živa.Vjerovatno bi i gosp.Freud kapitulirao pred njim.
Steta pa ne postoji smrtna kazna.... pa ovakvi monstrumi umiru prirodnom smrcu...drzava ih hrani i odijeva do kraja zivota dok veliki broj normalnih ljudi gladuje.
Ovakvi genocidno de-ge-ne-ri-cni cetnic-ci poput ovog su stvarali manji entitet sumsku ! rs=batko......SIKTER !
Nije ni zaslužio suđenje. Trebalo je mrcini sjeći sve komad po komad mesa i tako svaki dan da vidi šta je patnja. Želim mu spooooooru i laganu smrt i svima koji su mu slični.
Veseline, da nisi malo prolupo? Sve nesto pricas a nidje veze? Ja bi reko da si ti puko ko opanak
pogledajte kakva NEVINA njuska casni Sude, on nije nikome nista cinio sem ako je ponekad bio malo ne uracunljiv, znate ako je kad popio koju casicu vise pa malo senlucio. dalje Zorica, vi casni Sude nemate pravo suditi CETHNIKU Vlahovicu (kakvo ime, bas dobro pase uz karakter i cud mladjahnog crnogorcine) on nije BiH drzavljanin on je samo povremeno boravio u SA podupiruci CETHNICINU D(R)ABICA i ugrozenu bratiju do zuba naoruzanu. Ako mu presudite dobro znajte da je MONTE NEGRO pun muslica (seteite se ono nrp. Odvedeni muslimani u vozu tamo negde u C.G. vukojebini). Tako veli PSI.HOPATA Zorica Lazarevic u strucnoj analysi na sudjenju Vlahovicu pardon VLASchINI. Za ovo javljanje toliko, studio?
Treba ga na Marindvoru nabiti na kolac da stojin 7 dana na kolcu i ko god naiđe da ga pljuje i za.pi.šava. I to je malo šta je on radio, seljak jedan iz crnogorske brdojebine. Treba ga na Marindvoru nabiti na kolac da stojin 7 dana na kolcu i ko god naiđe da ga pljuje i za.pi.šava. I to je malo šta je on radio, seljak jedan iz crnogorske brdojebine.
zipa mu prezimena!