Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno da onaj narod sto je izvrsio genocid uvjek se vrti na forumima gde se pise o tome. Zato sto imaju nocnu moru,na hiljade majki prokljine. Na hiljade mrtvih dusa traze svoj spokoj i mir,to su zvukovi koje mogu da cuju samo genocidasi. Nebo i zemlja su se zarekli da nista nece ostati sakriveno.
Dobitnici u ovom procesu samo advokati,a ko placa manje je bitno.
A dje je munirica stara krmaca
nema sta gore nego tursko kopile biti treba vas protjerati gore u sibiru i tamo budite nebeski narod jer nema nista osim nebesa i leda
Kao uvijek balonje prose traze hljeba bez motike i na svojima mrtvim zele da zarade ,
dabogda i ti na svoje mrtve zaradzivo
Bošnjaci nisu jeftino meso, svaki Bošnjak vrijedi onoliko, koliko oni ne mogu platiti, ali obeštećenjem mogu obezbjediti budućnost njihovoj djeci, odnosno refundirati ukradenu im prošlost!
samo kad vidis onaj ples krvnika znas da su krivi 100%
@Gareth_Bale Misliš na ove na 0:42, oca im: http://www.youtube.com/watch?v=eaURSp2YMmw
naravno, gamad evropska "kulturna"