Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjetih se jedne scene na Vozucoj, kad su klali jednog cetnika! Pa mu stavise noz pod grlo,a on zauci Fatihu bolje od mene!
stari moj ode to u nedogled. ti sad tvrdiš da si gledao kao je neko stavio nož pod grlo nekome, a saa druge strane isti paćenik, srbin, kaže kako je turčinu ili šokcu od tijela napravio švajcarski sir, hrvat kako je napravio traktorijadu i hvali se starom gradiškom itd ili se hvali ahmićima bolne su rane, moj prijatelju, sa sve tri strane a nonstop jedni drugima solimo iste molim se samo "nečemu" da stranci ostanu bar 50 godina da nas propisno ishandre da nam ne padne na pamet rat, da bar 1 generacija osjeti istinsku slobodu.............
Handrili su nas stranci stotinama godina, pocev od Turaka, Austro-Ugarske,Nijemaca...Srbijanaca... nesto se slabo sjecam generacije koja je osjetila malo "istinske" slobode, osim recimo one Titove ere!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ako nije bio u armiji bosne onda mu treba oduzeti primanja koja prima kao vojnik BiH 1992-1995 i trbeba ga predati na sud za laz gdje je ostvario primanja svaki mjesec punih18 godina
strijeljanje niko ne moze da prezivi
može Tetak iz Večernje škole :)