Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma pustite ove nacional-idiote...heroji su i jaki samo sa artiljerijom i protiv civila...90% bitaka protiv ARBIH ste izgubili. a spasio vas je dejton...i nas tadasnji izdajnicki politicki vrh...kad smo bili na desetak km od Banja Luke.... vi to dobro znate...koliko je muslimana i katolika bilo u VRS???? 1% mozda... a znate li idioti jedni koliko je bilo srba ARBIH..preko 25% samo u komandi...a za vojnike da ne govorim...uvjek ste dobijali po p.... vojnicki..i uvjek cete dobijati.. imali ste JNA a mi *** pa smo vas rasturali...misevi..da je nama bilo oruzje od JNA..pa mi bi dosli do Beograda... stoko jedna cetnicka
Jel ovo onaj lik Mladić u koga je se kčerka Ana ubila njegovim pištoljem kada je skontala kakav je joj otac i da je ostala trudna sa njegovim paščetom u stomaku ??????, ako je to "srpski" heroj popišam na incestnu/pedofilsku naciju komplet jer onada nisu ni ciganima do koljena (mada i oni imaju 20% ciganske krvi osim 70% turske).
Đenerale samo izdrži do presude na doživotnu robiju, pa onda polako, u buhari da dočekaš kakav moždani, srčani ili AIDS (kad te istaslači kakav drug iz ćelije).
Sracko Smradic aka general Pampers jos uvjek nije svjestan da nikad nece izaci iz bajbokane
filipovicu kuco stara znam da draga ti je moja kara
Kako ćemo okarakterisati 8.372,00 žrtve srebreničkog genocida, kao puka slučajnost!? Gadite mi se zločinački zlotvori!
@lee.vancleef.963 Neka ti ideš iz krajnosti u krajnost, činjenice nisu bitne.. Znaš li da se Naser teretio za navodne zločine, znaš da je bio dio sudskog procesa pred Haškim sudom, znaš da je oslobođen svih tački optužnice!?
@ lee idiote Naser jeste heroj ali naravno da je za vas zlocinac jer vam je *** mamicu kad ste ga god sreli. I ako to jos nije stiglo do te tvoje vukojebine da te obavjestim da je Naser Oric oslobodjen po svim tackama optuznice koja je bila montirana od strane drzavne bezbjednosti Serbije. Razbili su vas ko medo zvecku i u Hagu.
SMRATKO SMRADIĆ !!!
Dugu starost i tesku bolest srbocetalju smratku smradicu
Po mogucnosti da ga opali kakav mozdani da ni g... nemoze zadrzati na dnevnoj bazi.