Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
m.rs dado pi.z.da ti ma.te.rina cet.ni.cka
Najteze je biti covjek! a sve ostalo se moze biti i zvijer i zivotinja i zlocinac i siledjija i manijak sto ovi komentari i pojedini komentatori samo potvrdjuju moju tezu! U BiH nije vazno ko je koliko ljudi potamanio vec je bitno iz koje grupacije,plemena,relegije je taj skot! Ja nikada ne bih branio nekoga koji je nanosio bol sirotinji pa taman mi rodjeni brat bio, dok ovdje se prvo gleda iz kog plemena dolazi pa se onda uhvati rasprava i pokusaj izjednacavanja medjutim istina je:Vasa ce djeca da placaju cijene radi tamo nekih zivotinja koji su prije 20 godina se izivljavali nad necijom djecom,umjesto da pojedinci otkrivaju zlocince oni ih jos i prikrivaju i isti ti se nadaju dobrom svojoj djeci u buducnosti.... Zalostan ste vi Balkanski Narod!
Svako ko brani ovog zlocinca nabijem ga na tuki
Placie mi se kad procitam ove balijske komentare.Joj jeste jadniiii
Srbi u Sarajevu? sta ti znas o tome? CInjenice-koliko je pravoslavnih crkava unisteno u Sarajevu pod kontrolom ABiH? Crkve na Carsiji, Pofalicima, kod Ekonomije, eventualno jos neka. A u Banja Luci-srusene Arnaudija, ferhadija i sve ostale dzamije. Prema tome Dado, cinjenice govore, ili da budem sirov kao onaj jedan gore-nemoj sra..
i pojedinacno i rafalno se mora kazniti, svako ko cini zlocin. Srbi su masovno likvidirali sve druge-a ko su bili drugi Bosnjaci, Hrvati, dio Srba, Bosanci, Albanci, mjesoviti brakovi, ostale narodnosti u BiH. BiH je zemlja svih, a ne svojina srpskog naroda. A ti si lud vidi ti se po stilu pisanja.
@dado cet.ni.ci.cu nista se ti ne brini na.bi.ja.m se evo vec tvojoj sta.ro.j cet.ni.kusi medju noge njene
vi ne yelite yajednicku drzavu, ostali zele. A prije nego budete imali vasu drzavu moraju se vratiti dryavi BiH-Prijedor, Modrica, Doboj, Visegrad, Zvornik, Derventa, Bos Brod, Rogatica, Foca, Trnovo, Vlasenica, Bratunac, Srebrenica i Kotor Varos. Zasto-pa zato jer su ta mjesta okupirana od strane srpske vojske, a koji su bili rel ili aps manjina 91.
Pa upravu su, nije bilo planova za progon, već za istrjebljenje. Međutim, servske zvijeri nisu potpuno uspjele u svom naumu, a mi bi se napokon trebali opametiti, pa sljedeći put vratiti desetostruko. Ko tebe kamenom, ti njega dinamitom.
Врло духовито. Потурице убијају појединачно, и то је хумано, а Срби рафално е, то је нехумано. Овакве глупости и селекцију може само болестан умом да правда зло, апотурице су се у том злу доказале ратујући против свих а на крају сами са собом што је незабиљежену на рају прошлог вијека. Нажалост, они се међусобно убијају и данас у исламским земљама азије и африке ради интереса оних што су их подржавали у босанском вилајету у последњем рату. Знам, "није то истина" рећиће сви у глас. Па наздравље.
imaš li ti mamu?
Mogao se pocesljati
Nabij se ba..lijo. smrdljiva!!
Ma da "Srpske žrtve su pojedinačne"!! Licemjeri bezobrazni!!! I još se onda samo pitate što ne želimo zajedničku državu!
to je bilo pojedinacno u Sarajevu, a pod SDSom je bilo planski da se progone i likvidiraju ostali. A to sto je je srpska vojska radila po Prijedoru (nosili Bosnjaci trake ko jevreji), Rogatici, Hadzicima, Visegradu (spaljivanje zena i djece u onoj kuci), Cajnicu (Kornjace), Grbavici (Batko), Ilidzi, Zvorniku (ono kad srpska vojska tjere bosnjake da ubacuju likvidirane na kamione, sa TVa), pa to zivotinje ne rade u najzabitijim krajevima Afrike ili Juzne Amerike. Sram vas bilo pimitivci!