Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protekcija, lobiranje, ne ići Izraelu uz dlaku... itd. Ko vam je kriv kad ne znate.
Da je na mostrum karadzic bio musliman i da je deseti dio uradio srbima i hrvatima sta je ovaj monstrum radio bosnjacima i hrvatima, vec bi dobio hiljadu godina presude i robije..ovako samo sole pamet i glume neko sudjenje...srpski vampir karadzic je monstrum.!!!!
@zalosno, ne brini. Nama su smrde jednaki kao i škutori. Ne trebamo ni jedne ni druge. ŠTO VOLIM KAD SE SMRDE I ŠKUTORI SVAĐAJUUU! SRPSKA JE RE_PUBLIKA A BOSNA JE SAMO REGIJA.
Zaboravimo proslost - Mislimo na buducnost. Koga nema bez njega se moze!
a skutori vezu zastave sa ovom smrdarijom