Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOLESNIK
jeste raso pacenik stari,dzukela vezana za tri metra kvadratna u schewe,ali i dalje je ,dzukela stara,psiholog koji zna da kada dovoljno puta ponovite laz,bar neko promijeni misljenje i povjeruje,treba dzukca motkom umlatit i prekinuti vise ov farsu,da se i on ne gnjavi vise.
Ali.ja se okružio sandž.aklijama i mudž.ahirima, Srbista.ncima i Karadagl.ijama, k'o što je i sam bio, i kakvi su mu i Ga.nići i Ša.ćirbej i Ć.elo i svi ostali bili. Nije ni Ši.ptara falilo. Zato ste se i poklali sa svima ovde. I sa Srb.ima i sa Hrv.atima i sa autohtonim bosans.kim muslim.anima- Kraji.šnicima. Kako to ne vidite? Zar ne čujete silne "sinove Bo.sne" kako mrse ekavicu sa svih rukovodilačkih mjesta u Federaciji. Dozovite se pameti jednom, kukavci crni, i od.jebite tu fanatičnu rulju fundamentalista koja ovde zakuhava već 30 godina. Bosa.nski mu.slimani su tiho kapitulirali i dozvolili sebi da ih tuđini, mudžahiri posvađaju sa komšijama za američki račun. Sto godina rata sa Srbi.ma vam nebi nanijelo toliko gubitaka i bijede koliko će vam osiromašeni uranijum, kojim su vas "branili", GMO i tumori odnijeti glava u narednih pet- šest godina
Nego ko će, kukavče? Neko ko ga nikad nije ni vidio ni čuo? Naravno da će svjedočiti saradnici, ljudi koji su imali direktnu komunikaciju sa njim. Dosta je bilo komedije da svjedoče krezave babe po principu "čuhla na pijaci" ili "reko mi komšija Huso"
Pa ovo u prijevodu bi znacilo kao da je Hitleru na sudjenju dosao Himler da svjedoci hahahahahha Ja neznam jel se ovo oni zezaju ili sud u Den Hagu nema sta da radi???
kad sad vidim kako SAD (kao glavni sponzor SDA) lažu i šta sve rade u siriji.. vjerujem karadžiću SVAKU RJEČ!!! BOŠNJO S DNA KACE
Alija nista nije pitao obicne ljude ciji su zivoti ovisili o njemu, strategija mu se obila o glavu to je tacno. Ali kakav je to mentalitet da krivis neduzne zrtve? Vjerovatno onaj isti koji je na njih zapucao cim se pruzila prilika.
Istina da je od 1990- 1999g. bila tenkovska pljačka Yuge od Triglava do Đevđelije, koja je na prevaru sa JNA smišljena i vođena iz Bgd-a. Ko se tome usprotivio ili zasmetao prošao je kako je prošao. E sad je lova sklonjena na Kipar, Grčku, Rusiju i ko zna gde, pa svako malo delegacije iz Beograda dolaze u Banjaluku, da vide ima li još šta da se unovči.
" zrtvovacu mir za nezavisnost " - Alija Izetbegovic ... u pravu je bio Karadzic, znao je sta ce se desiti ako krenete na silu odvajanje .. sad kusajte sto ste posijali
"Nemojte da mislite da nećete odvesti Bosnu i Hercegovinu u pakao a muslimanski narod možda u nestanak jer muslimanski narod ne može da se odbrani ako bude rat ovde." - Radovan Karadžić, 1991 I ko je sad tu kriv? No comment.
muslimani su nevini ko trudna zena
ma naravno da su muslimani krivi za izbijanje rata. zato je srpsko rukovodstvo naredilo da se napadnu prvo slovenija i hrvatska, obje prepune muslimana. e pseto bolesno... istina je davno utvrđena, sada se samo brukate i potvrđujete koliko duboko možete pasti. jednom serbula, uvijek serbula i kmet
ahaha, jesu muslimani krivi i rat u Sloveniji.. sa dodikom se jedino slažem sa onim 'hajd ne seri'.. Nema koga niste napali, sve države ste napali iz jugoslavije, koji levat.
Vratit će tebi dragi All.ah dž. š sve ovo sto si pricao , gorit' ces u Dž.ehenemu jako dugo , jako jako dugo
kako da dokaze ko je kriv kad muslimani mijenjaju ime svake godine
Na svu sreću ima Garaplija i Radonjića kolko ti je drago. Istina mora da izađe na vidjelo kad- tad. Što prije to i bolje za sve nas. Danas se istine boje samo oni što su zlo drugima učinili a ne nedužni i pravedni. Današnje saopštenje Garaplje da mu država pruži zaštitu od onih što se istine plaše, samo potvrđuje da zločinci na sve moguće načine hoće da sakriju svoja zla što su drugima učinili.
Jel' karadzic I ovi njegovi kvazi-svjedoci vjeruju u ovo sto pricaju ili samo palamude?