Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nisu \"tradicionalne vehabijske kape\" već su to hadžijske kape. Pogledajte koliko hadžija, među njima i starih deda nose te iste kape, a nisu vehabije.
ne podrzavam nikako vehabije,ni to sto je pucao na ambasadu.ali ne zelim da se siri to sto radi amerika i svi krscani da je islam-terorizam...kad onaj Monstru.m pobi 80 ljudi Breivik...niko to ne nazva krscanskim terorizmom !!!
libo nas taki, makar smo po nečemu poznati
Saudija SABLJA PO KRATKOM POSTUPKU.
ja klikam ko lud dok imam ovih deset boba, kad mi nestane vise i ne citam dalje.....
Bošnjaci su skontali da više ne trebaju biti rudari nego da mogu živjeti od socijala i ići u penziju sa 35 godina. baš lijepa transformacija...
Tito je mogao je prodavati oružje 1945 kada ga je imao kao pljeve, ako ga već nije imao 1941. Tito nije ništa prodavao. Kada je njegova porodica nedavno pokrenula ostavinsku raspravu, doživili su šok. Sud je utvrdio da Tito uopšte nema imovine. Ništa Za stravične zločine nad muslimanima u Foči i Goraždu 1942 su odgovarali glavni ideolozi tog zla: Draža i Stevan Moljević. Njih je Tito sam uhvatio a nije čekao da ih uhvati neko drugi i sudi im, a Alija se poslije rata lizao sa zlikovcem Krajišnikom i govorio: mogu ja sa njima... Što se tiče Alije Sirotanovića-posao rudara je častan i pošten kao i svaki drugi, ali SDA ološu je bilo ko ko je vrijedan i hoće raditi neprijatelj, jer se ne uklapa u njihovu verziju sadakaškog i pljačkaškogdruštva. U Titnoj državi su radnici i radbili cijenjeni i njihovi likovi su bili čak i na parama. Bošnjaka su biula čak dvojica ( Sirotanović i Heralić).
marš iz evrope, stoko !
Zasto se medijski prostor i vrijeme posvecuje totalnim idiotima da sire bolesti idiotizma...
http://www.youtube.com/watch?v=OgfFTkQV26E
Ma sve su to goli olos i ubice i tio treba po kratkom postupku rijesiti.Najgore je to sto ih pokriva Islamska zajednica i SDA i onda se cude sto ih sviejt poistovjecuje sa terorizmom. P a gospodo ne stitite olos i teroriste
Ja sam konj moj babo je sulejman tihić,i sve komentare kojesam gore napisao je zbog toga što me je sunetio,i berbo ga skoro svog odsjeko.
Ubosnu vas je dovela SDA ista ona koja 22 godine navodno voli i Brani Bosnu istu onu koju ovi zlocinci ne priznaju
ovoga VEHABIJSKOG GREMLINA treba na preki sud , kao i ostale zatucane islamoradikalne teroriste!!!
lijepi goli otok
Ko tebe pita priznajes li ili ne ? Jedva znas pisat slova, ti naso pamet prosipat c.o.b.ane jedan j..e..b..o TE B,O,G KRASNI
ovo suđenje i citav ovaj događaj je tolika farsa i namjestaljka da se to vidi iz aviona..