Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije trebo ici u beograd nego licno kod dodika A @puch sta sad bi ti cjeli sandzak crnio ? Dok su neke branili bosnu bili su dobri jel ? A sad Vam nevaljaju zato sto nisu srbi i tamo k.l.a.l.i ? Ili se žalite sto iz sandzaka i srbije dolaze u bosnu ? Valjda im se nesviđa drustvo i okolnost pa vole bosnu Ma da vama niko nije ravan i svi su vam nesto krivi Pljujete po braću vi nemozete vidi se sa nikim Bosna je moja drzava i volim je ali brate volim i sandzak ! I da je bio ovaj mladic iz bosne vi bi ga branile mislim na muslimane I opravdale bi kosto srbija pravda gavrila !
Nije mi jasno zašto dajete ovoliko prostora slučaju ove budale.Trebalo mu se suditi u njegovoj državi a ne trošiti novac poreskih obveznika na ovo ko fol suđenje.Ne treba glumiti Hag nego chmara osuditi po kratkom postupku i još mu srediti extradikciju u Srbiju na izdržavanje kazne u Zabeli.Zbog ovakvih nas svijet gleda kao hovna.
Osudite govno i ne zato sto je napao nekog za kog svi znamo da je olicenje nepravde ... nego zato sto on i njemu slicni koriaste nacin borbe koji najvise steti islamu. Sto nije posvetio zzivot nauci i bio postovan i cijenen i sa visokih pozicija, jer ljudi koji vrijede tamo jesu, pokusao se boriti za islam i za sta se vec ovakvi idioti bore ... Ovako je samo napravio stetu islamu, ljudima koje voli i koji njega vole, drzzavi Bosni i Hercegovini, gradjanima, a isao u korist bas onim protiv kojeg se on, ko fol, bori !!! Konjina i zato maksimalna kazna!!!!
\"vjestak za terorizam\"= koja glupost, zavrsite te to sudjenje i ne slusajte smijesno svijedoke tipa onog drota sto mu je puco u nogu i tog smijesnog vjestaka
sanđaklija glupi, trebo si ići u Beograd napast ambasadu gdje i pripadaš šta se nama više tovarite mi vas ne želimo netrebate nam i niste nam nikad ni trebali.
40 godina i gotova stvar...volio bi lično da ima smrtna........pa nek se opet neko usudi praviti nered po zemlji..........
i ja sam idiot...
Ja sam jutros znao za ovo....