Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je suis Husein!!!
Evo stigao je i poznati ISLAMISTA I TERORISTA "dervo.finci"
Zalutali šundo!
Veoma je vazno sto u ovom trenutku IS dozivljava slom. Iracka Armija i Shiitske milicije su prodrle u Tikrit i oslobodile dva naftna polja. Najkasnije u Aprilu ocekujte pad Mosula i to ce biti kraj ISILa. TAd ce ovakvi kao Bosnic izgubiti motiv i vjeru da ce jednog dana Bosna i Hercegovina biti dio "kalifata".
Ovaj čovjek krši zakon a ne odgovara za to. Pošto zakona, koje Bosnić provodi, nema u ovoj državi, treba ga, ako ga neće napokon zatvoriti jer su dopi.dili sa njim i Bogu i narodu, istjerati iz zemlje i neka traži azil u zemljama koje imaju zakone kojih se Bosnić pridržava i koje poštuje.
@DjedovaSablja Živi li sa više žena? To je, koliko znam bigamija, a nije dopuštena zakonom BiH. Koliko znam, ne poštuje ni zakone BiH već šerijetske zakone, što je opet kažnjivo. A nisam mislila na vrbovanje, jer koja god se budala može vrbovati za bilo šta, ne zanima me, ako nije direktna prijetnja meni ili nekome od mojih.
DjedovaSablja sta zar nisi u otisao na godisnji u Siriju ?????????????
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ovoga bi stavio u celiju s dva pedera -da malo moze promijeniti stavove o demokratiji :-D
Nikada ga vi necete osuditi, nemate vi mozga koji ce okoncati ovaj slucaj, razvlacit cete ovo godinama, i na kraju ce vas covjek tuziti sa nekim opakim advokatom i uzeti vam pare...
metak u glavu bez suđenje...
Semum ti si terorist
semum..svako je kreten ko drogog ne uvažava samo zato što je druge vjere i zbog tog automatski je terorist i krme ili ti svinja..a još ako je musliman onda je sve jasno