Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Goran Zubac je ovim dešavanjima narušio ugled SIPA-e. Sipa se sve češće pominje u negativnom kontekstu. zbog toga mu treba podnijeti krivičnu, narušavanje ugleda agencije...
Govoreći o konkretnom događaju, Zubac treba pred Sudom da položi račune... pa šta bude, kriv ili nije kriv... Dublji je problem što je podignuta hajka samo na Zubca...ima u ovom slučaju mnogo nesavjesnih "Zupčića" na svim stranama, a pogotovo u kantonu..... Samo je ludak i krajnje nemaran čovjek, mogao skladirati vrijednu arhivu u prostor bez automatskog gašenja požara.... Ko je čuvao zgradu kantonalne Vlade iznutra, postoje li, kakvi su planovi obezbijeđenje, ko je zakazao... Da su na ulaznom stepeništu sa unutrašnje zgrade Vlade KS, bila barem 2 policajca, sa hidrantskim šmrkovima, spriječili bi krdo slonova a ne nekolicinu ljudi.... Zato nemojte da slučaj Zubac, bude POKRIĆE za ogromne propuste, užasno loše procjene
Svi su pokazali nemoć, isključivo zbog loše organizacije i dvo-decenijskog javašluka... Da je bilo i troduplo više demonstranata, da su bili 10x nasilniji nego što jesu, dobrim rasporedom, koordinacijom, planskim mjerama uoči i tokom događaja, batinanje, povrede ljudi i onolika šteta bi bila svedena na najmanju moguću mjeru...Ako se šta iz svega naučilo, u redu, ali nije... Da se ponovi sutra... isti i još gori propusti bi izašli na vidjelo....
a kad primate platu, onda ne tražite pomoć.
samo lazi lazi i samo lazi. zasto niko ne kaze kako to da oni koji su to trebali narediti bar po ustavu (sud i tuzilastvo) nisu to uradili, jer se njima treba suditi zbog nenaredjivanja i neizvrsavanja svojih obaveza nego ovako tresla se gora rodio se mis, i naravno da ce zubac biti oslobodjen jer covjek veze nema sa desavanjima samo cirkuska predstava.
Zubac veoma dobro zna zašto nije radio ono što mu je posao , a ako ima netko da nema veze , to si ti dado bl ..???
ZUBAC = ŠĆEPO = sigurnost al' u k urcu
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela..
her8: nije bio direktno na vlasti ali je pis'o hvalospjeve i na sva usta hvalio ljude po kojim sad pljuje i on i ti. Šutili ste dok su pare dolazile dok je ministarstvo sa deset uposlanih primalo pretplatu na 20 Avaza. Tad je vlast bila dobra a Zlatko se smatro državnoim neprijateljem br.1. Prozirni ste a ktoku još da dodam i PROČITANI.
I to paljenje zgrade Predsjedništva nazovite pravim imenom - terorizmom i napadom na ustavni poredak Bosne i Hercegovine.