Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo onaj sto je oslobodio sve optuzene u slucaju Memic,neka te je stid i sram,ono ti nikad necemo zaboraviti!!
Ne seri, da se imalo razumiješ u pravo razmislio bi dva puta prije nego šta kažeš. Ko je ubica u slučaju Memić? Jel znaš, onda reci a do tada ne možeš suditi ljudima za organizovani kriminal kad se ne zna ko je ubica. Čovjek je presudio u skladu sa Zakonom. Isto kao što je i ovdje u pravu, osuđeni su zato što je moralo tako a ne što je dokazano. Ogromna razlika
Kad će biti šta za šator tzv. pokretnu bolnicu u rsu? Ima li još heroja ili je ovo dosta za tu temu i idemo dalje?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Peric stari SDA igrac.
Kad pročitš dshvatiš da je ovo kao 1983. montirani proces
@Kume valja li ti sudija sto je podigao optuznicu za Dobrovoljacku....hajde malo skloni emocije na stranu pa sagledaj relano, vidi u naslovu sta je bilo, vidi koliko se ide na ruku HDZ-u, vidi kakve se odluke pokusavaju nametnuti da bi se formirala vlada, ministrica finansija oslobodjena a ostali krivi a znamo cija je. Ima li ti ista bar malo sumnjivo u svemu tome?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SAD forsira neki meki "regime change" u BiH, jer su našli neke politicke faktoru u BiH koji su njima poslušniji od SDA a koji zauzimaju bošnjačku kvotu u vlasti (NiP, SDP, Naša stranka). HDZ ne žele mjenjati nego ojačati. A SNSD ih ne interesuje puno jer su pod patronatom Rusije. Tako izgleda nažalost nasa stvarnosti.
Ma ja peric bi oslobadzao,kao po obicaju,Memic i dr.
Ja bi najsretniji bio kada bi Klix blokirao sve ove botove na komentarima, ovo.nema vise smisla komentirasati, najvise klikova dobijaju botovi...halal vam vjera
ovaj je i mutape oslobodio bakirov vojnik
Branko kolko su tebi dali od maline
ovaj kao njihov advokat a ne sudija.
To znaci druze da si korumpirani SDA privjesak i da ces za tom trojicom u KPZ ;)
Ja sam vjerovao da se suđenje odvija po unaprijed određenim pravilima koja se uče na fakultetu, kao i da se presuda donosi na bazi sudskih standarda i zakona, ali ovaj sudija Perić stalno ponavlja riječ 'mišljenje'!!!??? Zamislite da vas neki sudija osudi na 10 godina zatvora po svom mišljenju... jer nije uspio završiti Elektrotehniku ili Mašinstvo!
Pericu smece jedno ljudsko sda-ovsko. mrzim te vidjeti jer ti je i faca zla i iritantna.
Šta kaže vojnik Dragan.Šta kaže vojnik Dino.Šta kaže vojnik Forto.Šta kaže Neko.Šta kažu iz UG HNS. Sve će doći na svoje mjesto.Svako će za svoja djela odgovarati.
A kako ovaj senilni matuf nije penziji? Toliki pravnici na birou a ova mumija sudi jednom nogom u grobu
Stanite jel Branko Peric bio sudija ili advokat odbrane u ovom predmetu?😅 Ako Bog da do godine i tebi da se sudi Branko za ono sto si radio porodici Memic!
Kad ce biti sudjenje za pokretnu bolnicu,kisik, aluminijum....
Vjerujes li u Pravdu,Pericu?
Profesionalac sve objasnio.