Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj isti je oslobodio sve u slučaju MEMIĆ.
i perica uhapsiti...ko s mafijom tokve sadi...
Kliks mora zabraniti Sda botove koji brane Novalica i respiratore koji su nas unistili.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Branko Peric je sudija koji je pored niza dokaza oslobodio sve optužene u sučaju Memić, da se samo on pitao oslobodio bi ove, i ova njegova izdvojena izjava je “pranje” samog sebe a on zna zašto i pred kim se mora “oprati”
ovo je krivicno djelo. Izdvojeno mišljenje se tretira kao službena tajna i ne smije se objavljivati. Interesuje me šta će tužilaštvo napraviti. Po sadašnjim zakonima je krivicno djelo.
Pokrenuti disciplinski postupak pred VSTV jer svoje misljenje nije smio iznositi.
Ako Lendo potpise pustit će sve trojicu i Sebiju će ostaviti na miru zato narod treba da zna... Pametnom dosta.
Jeli te sramota govno korumpirano, umjesto da, služi pravdi i narodu ti složiš mafiji, dabogda se raspao na proste faktore
Ovaj Branko Perić ili ima debelih oraha u džepovima ili je korumpiran, njega treba narod odmah da skida sa ove dužnosti, jer izgleda niko ovo tužilaštvo ne može smijeniti osim naroda i demonstracija protiv korumpiranih tužilaca, sudija koji rade za kriminalne političare, DOSTA
SDA igrač
Ljiga kriminalna, tebi takodjer treba suditi.
Perić je doslovno jedan od rijetkih sudija koji ima dovoljno "kohones" da stane pred rulju i izrekne istinu, prvo u slučaju "Memić" gdje su sudili "zavjerenicima" za pomoć NN licu nakon neimenovanog djela, apsurdno. Nakon izricanja te presude Elmedin Konaković je na svom facebook profilu rekao da je "Branko Perić pomagao svjedocima optužbe" svjedoka optužbe nije ni bilo, svi mediji su prenjeli tu laž.
Zatim je taj isti zatucanko koji očigledno nije ni pratio predmet, Elmedin Konaković prozvao časnog sudiju koji se usprotivio rulji "Režimskim specijalcom" što je jasan nagovještaj kakve pritiske trpi sudska vlast u ovoj državi, za respiratore je još gore, ovdje jednoglasno oslobađaju Jelku Miličević, za isto djelo za koje osuđuju neka privatna lica.
pravi bakirov srbin
A crni Periću...
Pericu odjebaus vise , dosta si zavrsaovao krimosima
ima li iko sumnje da nije sda sudija,prvo one za ubistvo memića a sad ovo
bravo Branko,legendo
Bosnjaci na vijesala a Jelka na slobodu a svi zajedno Krivi ! E moj Bosnjo ....
Taman da mi je otac rođeni nek ide na robiju, sta sad treba i njih trojicu oslobodit da se bosnjo bolje osjeca kad kradu njihovi nek kradu i nasi jel
Sudija Perić bi morao znati da kršenje zakona zakona za sobom povlači krivičnu odredbu odnosno kaznu zatvora. Sudija Perić bi morao znati da se kršenje zakona nije loša prosudba zakona. Premijer, ministri i svi državni službenici su potpisali zakletvu da će raditi u skladu sa ustavom i zakonskim propisima a ne po lošoj prosudbi !