Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam. "Imaju pravo na nediskriminirajuće obrazovanje" ALI ce "škola omogućiti tužiocima - roditeljima i učenicima iz Konjević Polja - izučavanje tzv. nacionalne grupe predmeta". To malo kao imaju pravo na nenasilje ALI imat ce na casovima fizickog full contact obuku iz borilackih vjestina po izboru roditelja/staratelje djeteta te fizicko kaznjavanje prema izboru roditelja/staratelja kaisom ili prutom. Valjda imaju pravo na diskriminiciju u obrazovanju po izboru roditelja a ne po izboru skole, ministarstva obrazovanja i drugih organa? Citava stvar je bili oko toga zar ne? Roditelji hoce da im djeca uca samo ono sto oni hoce da im djeca uce.
Bice i medresa,ako bogda.Uskoro u B.Luci se otvara medresa!
jos samo da na muzicko vaspitanje uvedu glavni predmet Gusle i onda je skola kompletna za mitologiju i guslanje
Konacno da i ova djeca uce istinu i da uce na svom jeziku................zalosno bi bilo da se i ovoj djeci namece izmisljena srpska istorija.............srpske lazi, gdje se porazi slave kao pobjede.............Zlocinci kao Junaci..........
Na kojem jeziku su učili do sada? Da iz nekog idiotskog političkog razloga srpski ili hrvatski počnem zvati bosanski, to još ne znači da to više nije srpski ili hrvatski. I obrnuto.
Sad ce Peter Sorensen da intervenise i trazit ce da ovaj sud povuce odluku..........
Prijatelju stari ispričaću ti priču O nesretnom noju i tužnom mladiću Životinje volim, geoparda imam Tri goluba bijela, sa njima sve štima Sve zbog jedne žene Tuđa krv se proli Životinje jedne koja život voli Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela, sve mi uzela Kupio sam noja, da bih joj ugodio Ko joj je ugodio, još se nije rodio Jedno veče reče da sam za nju nula Ode s orangutanom što voda pit-bulla Shvatio sam valjda Više nije moja Pijan hrđavim ekserom ja rasporih noja Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela, sve mi uzela Spanija, Spanija, paprike patlidžan i buranija Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila