Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sebka nasa dobra, dok sve ovo traje ima primanja preko 9.000 KM!?!?!?!? Nepismena, neskolovana iz golubovaca! Kolika bi joj bila da ima skole???
Zamisli da je ona nekom predavala i poducavala ga medicini.
Žali bože onih dobri doktora što ih otjera.Treba pročešljat i ove sa kupljenim diplomama iz Travnika ,kazu da ima puno direktora sa tim diplomama pogotovo u SBK i ZDK
pao dogovor između sda i sdp.neće je dirati da bi regularno krajem godine otišla u penziju.para vrti gdje burgija neće.
Sta su nam sada stranci i trojkasi pripremili? Čim krene porodica Izetbegović,onda su ovi nesto dobro usrali pa se skrece paznja javnosti.... Odu jedni dodju drugi... Izetbegovici odlaze a dolaze Isakovici 🤣🤣
Sebija je školovanija I pametnija od trenutnog diplomate
Ona mu je i sredila ovo diplomice sto ima.
U zatvor strpajte ovog parazita za sve ljude koji su pobijeni u toku Korone.
U Velikoj Britaniji da sebutvrdi da nema validne diplome i da je tolike godine radila i rukovodila UKCS i bila profesor na Medicinskom fakultetu, iste sekunde bi završila u zatvoru.
Kako je SDP dovede do kraja mandata generalne direktorice..!
Priča se da je Sebija nevina.🤣
Useru 278530, pa nemoj tako nije onaj slunto bas toliki blecak. Jest blecak nas sebkin mali ali nije toliki!
Nije li je sram
Jesen23, kako ce biti sram falsifikatoru iz golubovaca? To je ona papanska logika, daj meni i samo meni, akontreva i orevari, i ukradi...Uzas!
hocel je crna gora uzet nazad da je vratimo. ona je dosla u pogresnu zemlju da fleksira misice. mi siledzije nikad nismo podnosili.
Je bio netko na njenom predavanju? Poznaje li materiju?
U moru razvlašćivanja države od strane Dodika, Trojke I međunarodne zajednice , ispliva tekst o Sebijinoj diplomi.......
Koja je ovo BLAMAZA I KOMEDIJA I SPRDNJA I... SVASTA NESTO.....? POGOTOVO OD ADVOKATA...
Baketa za precjednika, to je nas Sultan 💝
Pada Sebija ko lisce u oktobru😂