Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preds,suda Meddžida Kreso već duže vremena želi da sruši sudinicu Miletić jer je "neposlušna" smjela bi ruku u vatru stavit da je ta Miletić najjnevinija u tom cijelom sudu a možda zbog tog i najopasnija i voljela bi znat imovinu i stanje na računima svih sudija a posebno Meddžide Kreso jer riba od glave smrdi.
u natruhloj drzavi - natruhlo i sudstvo ! multikultura ce nas unistiti ali de ti to obicnom bosnji objasni ...
Naravno, morate svako toliko imati zrtveno janje
Vjerujem u instituciju suda i njegovu predanost i strogost kad je u pitanju sitna raja. Kada bude u zatvoru bar 20 domaćih visokih političara za koje mediji godinama bruje da su dio kriminalne hobotnice ili njen sami vrh, tada ću u punoj mjeri imati povjerenje u pravosuđe, ovako slušam i čitam svakodnevno o tome da je sudstvo u BiH drugo po koruptivnosti. Dakle, Afidersum.
Ko da su se prapali za sebe lično, baš njih briga za Instituciju