Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sudi mu se za organizovani kriminal, a on uziva na slobodi, koristi godisnji odmor na kojem mu uredno lijeze enormna plata i povrh toga DONOSI NAJVAZNIJE ODLUKE U DRZAVI I PREDSTAVLJA JE U SVIJETU??? Gdje prestaje logika pocinje Apsurdistan....
I raspolaže državnim resursima kao da su samo njegovi.
"Lažeš da se Fahru sudi za organizovani kriminal" Lažeš namjerno
ovaj narod može primit više kite u dupe nego Lisa Ann u svim pornićima zajedno
Welcome to Tijuana tequila, sexo, marijuana..
PA OVO JEIZGLEDA CUNAMI PRAVEDNOSTI, koji nam je FAhro obećao u predizbornoj kampanji. Samo, nsimo ga očekivali na crnogorskom primorju !
Da malo sud ode u Crnu Goru pa da se tamo dovrši suđenje i donese, jel adekvatna presuda. Uz zvukove poznate pjesme: NA MORSKOME TOPLOM ŽALU, GDJE ČARLIJA VJETRIĆ MIO, PLAVPJKU SAM AZRU SNIO, oh kako sam sretan bijo !! :))) Pa ovo je cirkus koji je na sudu od suda napravio sultan BAkir. Ko što mu je babo napravio od države !
Na ovu vijest,u uvrnutom tornju kolektivno svrsavaju.Vidjet cete sutra u Havazu...
Zar nece u Neum, kao svaki posteni bosanac?
Koja lakrdija od suda i od drzave. Cekaj... koje drzave...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA OVDJE NIKO NIJE NORMALAAAAN :) JAO DRZAVE I CIRKUSA PA LJUDI STA JE OVO :)
Iz budžeta plaćamo sudije i tužioce, da bi oni radili za privatne interese političara, tajkuna i bankara.
neka obustave i istragu. jer niko vise ni ne prati taj cirkus
pošaljite razglednicu kad stignete.
Dobit cete razglednicu iz africke zemlje Safari, Zbogom zohari.
Cuj sudi mu se za organizirani kriminal..kakav kretenski komentar nekog ljubomornog idiota..sudi mu se sto je predlozio Izetbegovicu nakvu debelu profesionalnu diplomatkinju da bude ambasadorica..za to mu se sudi..jasno je vise postalo da je to namjestaljka SDA jer su se usrali da ako nastavi ovako 2018 SBB i on nece vise bit ni drugi nego 100% prvi
ZA TAKVE JE DOSTA I NEUM
Kad bolje razmislim dabogda se i ne vratili.
Ja suda i qurchine,nadam se da su mu dali i sta para nek mu se nadje...
Platite mu i smjestaj. Sevap je