Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh da vam nije bilo ko bojadica i slicnija de bi vi sada bili sto mu sad sudite to nek vam je na sramotu
Ako je pocinio zlocin, i ako se dokaze isto, treba ga osuditi i zatvoriti...ako se ja pitam, sto duze. Ali, onda nastaje problem za vas gospodo \"ugrozeni\" i vas iz republike Sumske...jer ce vas preko 30% i iz jednog i iz drugog manjinskog naroda zavrsiti u zatvorima kao razni zlocinci... Pitanje...da li vam potpuna i bezuslovna pravda ide u prilog??
Sandzosi se pomamili kada im se ukazala prilika! Malltretirali su i tukli nase momke u silosu u Tarcinu gore nego zatobljene pirpadnike Vojske RS-a.
Mošnjaci pravili zločine? Ma nemoguće da bi to mi multietniĆari uradili. Mi smo jedan blag i merhametli narod! To mora da je neka greška!